Odsatie mlieka pred Štedrou večerou a dojčenie
Dobrý deň, píšem anonymne, lebo očakávam aj negatívne komentáre..
Ale keďže ako vegetarian už teraz mám celkom problém čo jedávať na obed popri kojeni, aj keď viem, že postupne môžem skúšať hocičo, ale syn je ešte maličký a aj bez toho aby som experimentovala s jedlom má problémy s bruškom, takže by som ani neodhadla, čo mu robí zle z jedla.. takže rozmýšľam že aspoň stedru večeru by som si chcela trocha "uzit" a dat si s rodinou kapustnicu a majonézovy šalát bez stresu a nevymyslat jedlo špeciálne pre mňa.. a bez mučenia priznám, že po týchto týždňoch by mi padlo dobre aj deci vína na odreagovanie ...tak by som si chcela počas dňa pred večerou mlieko odsať, mám ho dosť, takže podľa mňa by vyšlo kľudne aj na dve dávky.. len neviem ako dlho po večeri ho môžem v kľude nakojit, kedy by to bolo relatívne bezpečné alebo dokonca či mám ešte potom radšej odsať a vyliať.. (fľašku už mal aj predtým a nemal problém z nej papať a napriek tomu ani kojenie neodmietal) ďakujem za všetky normálne komentáre a za pochopenie 🙂
dufam ze mu brusko cim skor prejde, popravde my sme sa s tym mordovali ale 5m ale nie nejak vazne, vlastne ani neviem ci to bolo brusko lebo nepomohla moja dieta ani nijake kvapky, cviky... tak som sa na to po mesiaci vyprdla... niekde som vtedy citala ze ak mrnka iba navecer suvisi to a dozrievanim nerv.sustavy babatka, proste ze ten cloviecik tak rychlo spoznava okolie ze to akoby nevie v hlavicke spracovat, neviem, nam asi ozaj pomohlo menej podnetov a taky rytmus dna si urobit, pred kazdou aktivitou som spievala pesnicku, alebo vzdy mu povedala co sa ide robit, spievala na spanok, rozpravala ze pojdeme von, pojdeme sa kukpat aby sa vedel zorientovat.
niektore deticky suasi citlivejsie a viac mrnkaju
drzim palce nech mrnkoty rychlo pejdu a krasne sviatky 🎄
@zuba1987 ďakujeme ❤️ náš malý sa práve budí ráno a boli ho bruško, takže to si myslím že je aj tým, že sa veľmi nehýbe, tak dúfam že za pár týždňov sa to zlepší a aj sa lepšie vyspime 😊 ale áno o tom dozrievani nervovej sústavy som čítala aj ja 🙂

@ekyna nie nie, ten som tiež vymenila za jamieson 😊