icon

Odstavenie 2,5-ročnej dcérky

slecnayersinia
17. sep 2023

zienky, ako ste odstavovali vacsie deti? mala ma 2 5 roka. chcela by som na vikend odist ale podla mna za 3 dni nezabudne. uspava sa dojcenim. mate niekto podobnu skusenost? dakujem!

petulkahu
17. sep 2023

@slecnayersinia Ahoj, moja mala mala cca tolko. Povedala som jej ze sa cici pokazili, prelepila som ich naplastami. 3 noci bol plac a potom uz dobre.

nikus93
17. sep 2023

Z mojej skusenosti dost zalezi od dietata. Obe som odstavovala cca v rovnakom case 2,5r. Prvu postupne, najprv som zrusila kojenie cez den, zvykla si v pohode, tak v noci a potom uspavanie. Prve asi 3 noci trochu poplakala ale nic hrozne. Teraz som odstavovala druhu a keby som vedela ako to bude zrusim vsetko naraz. Jej som tiez zrusila najprv cez den, to mala hysaky tyzden. Ked sa to ako tak ukludnilo tak som zrusila uspavanie a noc. Noci dala napodiv v pohode asi len 1x plakala ale to zaspavanie je do teraz hroza. Uz vecer je to dobre zaspi ale na obed tazko. Proste byt presvedcena o tom ze to chces ukoncit, odhodlat sa a ist na to. Ja som vravela ze mliecko uz nebudeme davat lebo uz je velka a cici papaju babatka. Takze tolko moja skusenost

guiseppinka
17. sep 2023

Moj mal tesne pred 2.narodeninami, zaspaval na prsniku a v noci sme boli v takom stadiu, ze bol nacucnuty stale. Raz som si povedala, ze stop a nedala mu. Reval, ale smola (nerobi mi to nic) a dalsiu noc prespal celu... Doteraz ale spi tak, ze ma musi citit, vzdy ma hlada... O chvilu bude mat svoju postel a to som zvedava ako bude..

vani190493
17. sep 2023

@slecnayersinia ja som takisto postupne, ako píšu kočky vyššie, u mňa to trvalo tri týždne. Prvý týždeň zrušila cez deň, druhý týždeň zrušila na nočné zaspavanie a tretí zrušila ráno. Co sa týka poobedneho spánku, šli sme si ľahnúť spolu a ja som predstierala spánok a dcéra keď videla, že spím, zaspala aj ona. 😉

siska53
17. sep 2023

@slecnayersinia ja som si octovala prsia.