Po dvoch týždňoch mám málo mlieka
Ahojte baby nerozumiem tomu mala som dostatok mlieka aj malý bol spokojný a zrazu po 2 týždňoch pár kvapiek :( ako tomu dopomôcť prosim?
tak ako spomenula @pribinak a môžeš skúsiť aj senovku a benedikt..
a tých pár kvapiek máš, ked odsávaš? lebo ja som nikdy neodsala viac ako pár kvapiek, ale ked dcérka ťahala , tak mala vždy dosť...
Tiez by ma zaujimalo ako si prisla na to ze nemas mlieko. Dieta je nespokojne? Neprispieva? Zaklad je ci najcastejsie dojcit, dojcit aj v noci, benedikt a senovka ak, tak S MIEROU, ale zaklad je prost mat velky odber, vela kontaktu koza na kozu…
Ahoj, ja by som asi kontaktovala laktacnu poradkyňu. Naučí ťa, či dieťatko pije a či pije dosť. Možno máš mlieka dosť ale bábo proste nepije dostatočné množstvá mlieka a stačí len upraviť polohu pri dojčení a prisatie bábätka. Hlavne nestrácať nádej a tiež som názoru, že treba bábo veľa prikladať, dojčiť na požiadanie a byť s ním čo najviac v kontakte koža na kožu.

@jenn177 zvýšiť pitný režim, kúpiť si napr hroznovu stavu, častejšie prikladať, kontakt koza na kozu, nevynechávat nočné dojčenie