Podporuje senovka grécka a benedikt lekársky tvorbu mlieka?

@anonymes keď chceš zvýšiť produkciu mlieka tak môžeš užívať aj 3x denne po 3 tbl
len nechápem, že z oboch 2 kapsule alebo 1 a 1?
len nechápem, že z oboch 2 kapsule alebo 1 a 1?
@anonymes z každej, len musíš dať vyššie dávky, aspoň na začiatok
@anonymes za mna blbost..nevidela som rozdiel, ale tiež ma laktačná nablaznila..čo reálne funguje je pospat si keď sa da, najest sa keď sa da a pit veľa vody a mne zaberala Vinea alebo hroznové stavy, ale ako povedala lekárka, každá sladká voda funguje..ale najviac som videla na sebe, že sa naliali prsia, keď som si proste hodku zdriemla s malou 😉
@anonymes za mna blbost..nevidela som rozdiel, ale tiež ma laktačná nablaznila..čo reálne funguje je pospat si keď sa da, najest sa keď sa da a pit veľa vody a mne zaberala Vinea alebo hroznové stavy, ale ako povedala lekárka, každá sladká voda funguje..ale najviac som videla na sebe, že sa naliali prsia, keď som si proste hodku zdriemla s malou 😉
@pl2y môj ma koliky čiže moc nespinka..
Mne to veľmi pomohlo, užívala som zo zaciatku pri oboch deťoch. Tri krát denne tri tobolky z každého. Mala som riadne naliate prsia, tak som pomaly davku znižovala na dve tobolky z každého tri krát denne, jednu tobolky tri krát denne, jednu tobolky z každého dva krát denne a tak ďalej. Za mňa super, hádam tri balenia z každého som užívala, neskôr sa mi mlieko ustálilo. Jedného som dojčila 11 mesiacov, druhé dieťa približne 10 mesiacov.
Podľa mňa skúste radšej Trioherb to je tiež na podporu tvorby mlieka ... Ja som tiež po druhom pôrode minulý rok brala to a mne to veľmi pomohlo aj laktačná mi to odporučila .... Zloženie má to isté Benedikt a Senovku + sa mi zdá, že je v tom aj moringa čo je tiež na tvorbu mlieka ale všetko je v jednej tabletke 🙂
Mne pomohli veru
@anonymes nie, nepomohli. Ale Power pumping ano - na chvíľu.
Mne aktuálne pomohla kombinácia viac bylín. Kamoška mi odporušila nejaku novinku. Je to kombinácia senovky, benediktu a este 2 bylín. Volá sa to mamaflow. Celkom sa mi to pozdáva aj ekonomicky lebo jedno balenie mi vyšlo skoro na mesiac. Teda u mňa aj na viac lebo som to sem tam zabudla zobrať.

@anonymes mne to pomohlo, ale dávkovanie si už nepamätám bo je to 10 rokov