Pokazí fľaška dojčenie?
Ahojte, s mužom potrebujeme čas o samote lebo vidím že nás vzťah akosi stráca na kvalite odkedy máme synčeka, trávime spolu sami malo času. Syn ma 7 m je kojený a do toho 1x prikrm na obed a teraz sme pridali ovocie desiatu. Neviem ale ako to vyriešiť keďže syn nechce moje odsate mlieko ktoré je zohriate, akoby mu nechuti. Myslite že keby mu to jedno- dve kojenia ako budeme preč nahradim UM z fľašky pokazí mi to kojenie?
Nedokazi ti to kojenie, lebo uz je 7 m zvyknuty na prso, ale moze sa stat, ze nebude chciet flasu 😉
Môjmu synovi fľaška dojčenie nepokazila. Ale nejdem tvrdiť, že to platí všeobecne.
Ale aj tvoje mliecko si skusala dat z flasky nie? Takze ci das z flase mm alebo um to ti rovnako moze ale nemusi pokazit dojcenie. Striekackou by to bola blbost podat? Inak mozno ani um nebude chutit nie? A keby si nakojila a babka by dala napr kasu na dobru noc? A potom by ste isli prec po tom kojeni
@nekonecna_katastrofa jej zlata je🙃ale to je ine, to je velke dieta. Ak si natries prso octom tak to zlize a bude sa dojcit dalej. Dvojrocne idu cez mrtvoly😂
U nás to nebol problém. Obe deti boli od narodenia aj kojené a aj dostávali UM z fľaše.
@sorayaardente juj zavidim. Moja nevidela flasu nikdy ma 3 mes a teraz riesim, ze viac hodin mi nevzala prso a revala. Az pred hodinou vzala a zaspala a zas si vypytala a bojim sa ju polozit. Prva dcera mala v prvych 2 tyzdnoch parkrat flasu a prisjel taky strajk, ze 3mesiace som ju vedela kojit len v polospanku, potom sa dojcila do 3 r. A niekto krasne s flaskou a dudlikom funguje, pribera, mamina ma slobodu trochu.
Ahojte, mne sa stal skor opak kojenie mi “pokazill”pitie z flasky…prve 2 mesiace som sem tam dala flasku a v pohode aj prsnik aj flaska, potom som s flaskou prestala a uz ju viac nechce ani cajik z nej nepije na koliky co doktorka nakazala, da sa nejak prinavratit k tej flaske?
@bessdonna mala som malo mlieka a mala nerastla. Hrozila nám nemocnica. Nechcela najskôr piť z fľaše umelé mlieko. Keďže sme chovali kozy a ovce,dalu sme jej to mlieko. Hneď píla a začala rásť. Kojila som prve týždne takmer nonstop. Nechcela som to vzdať. Aj som jedla všetko kto čo poradil. Píla po každom dojčení. Okrem noci. Asi po pol roku som mala už dosť mlieka a v troch rokoch som ju ledva odstavila. Plán bol iba dojčiť a žiadna fľaša, ale nedalo sa.
urcite nepokazi. ja som od 3mes. mlieko odsavala a malu krmil, kto bol doma, kedze som mala po porode zdravotne problemy a casto som behala po doktoroch. mala nemala problem, ani s flasou, ani dojcit sa. odstavila som ju v 13 mesiacoch, inak by sme sa dojcili normalne dalej. ak ti dieta nechce odsate zohriate mlieko, problem moze byt v tom zohrievani, moja nikdy nevypila zohriate. vzdy len mlieko izbovej teploty. aj teraz sunar pije len taky vlazny, teply nevypije.

@autorka naozaj je mozne, ze nevie pit z flasky 🙃.
Nas najstarsi mal 6 mesiacov, ked sme sli kamaratom na svadbu, ale len na otocku do kostola, zagratulovat a naspat, dokopy ale 6 hodin. Mamina ho strazila a mala nachystane umele mlieko aj moje odsate, flasku. A nechcel. Z nicoho nic. Davala mu lyzickou po troskach. Potom, ked som prisla, cucal asi na 4x, kym na final zaspal na noc. Tak skuste najprv , ci vobec z tej flasky bude chciet to umele.
Potom, ked mal 17 mesiacov a nadobro sme prestali s dojcenim, tak ziadne mlieko ani nechcel, len jogurty papal, kasu. Mlieko nema rad moc dodnes.