icon

Prečo 9-mesačné dieťa preferuje fľašu pred dojčením?

23. jan 2025

Ahoj mamky stretli ste sa s týmto? Babo 9 mesačné odmieta prsník. Mlieko mám, aj by sa chcela dojčiť ale vyzerá to asi tak že prísosne sa a hneď odtiahne, jeduje sa a plače. Skúšala som si odstriekať. Mlieka vyzerá že mám dosť. Z fľaše mi ho vypila. Zlenivela, či aký by mohol byť problém?

deti95060810
23. jan 2025

ťažšie ti ide z prsníka ako z fľašky cez cumeľ...
malinké si všimlo že cez cumlík ide mlieko bez námahy...

autor
23. jan 2025

@deti95060810 skúšala som to z fľaše teraz prvýkrát takže kvôli tomu to nie je

deti95060810
23. jan 2025

Z fľaše mi ho vypila. - napísala si
materské mlieko si dala do flaše a vypila... či som zle pochopila ? tak si to napísala.
či aké mlieko vypila? mlieko z krabice?

heln
23. jan 2025

moze jej vadit mydlo, sprchac ktore pouzivas?
netrapila by som sa, vyuzila by som prilezitost, odsavala mlieko a davala z flase, ma 9 mesiacov, prechadza na normalnu stravu, o par mesiacov budes riesit odstavenie a nebudes mat problem, kolko deticiek je pricucnutych, matka uz nema ani mlieko a deti chcu cuckat a je problem s ukoncenim.

majlo1234
23. jan 2025

Zuby, u nas uz par krat bola takato nechut

autor
23. jan 2025

@deti95060810 dávala som jej moje odstriekané prvýkrát z flašky. Predtým som jej ho do fľaše nedávala takže tento problém nemôže byť kvôli tomu že z fľaše jej tieklo viac keď mlieko z fľaše doteraz nepila

autor
23. jan 2025

@heln ja by som ale ešte rada dojčila. Radšej budem potom riešiť to odstavenie :D

autor
23. jan 2025

@majlo1234 to ma ani nenapadlo. Ešte nemá žiaden zub

blaazi
23. jan 2025

Moje deti pri zuboch nechceli, dojcenie ich bolelo

autor
23. jan 2025

@blaazi a ako to pokračovalo? Keď sa zuby prerezali pokračovali ste s dojčením?

sisska96
23. jan 2025

Tak nech píje z fľaše

blaazi
23. jan 2025

Ano, ale ja som flasu nedala, iba poharik alebo lyzickou, jednoducho jedli menej alebo kase

majlo1234
23. jan 2025

My normalne pokracujeme v dojceni, ja som flasu ani nedavala, ale moja uz ma zavedene vsetky jedla, tak sa nebojim, te by bola hladna. Prave jej vtedy trochu vzdy uberem, nech sa zas rozdojci. Urcite sa aj tebe podari, neboj. Ked to doteraz bolo v poriadku, treba vytrvat.

nikushka8
23. jan 2025

Strajk alebo zuby. Mala som to rovnako u mladsej, v 8,5m by sa najradsej odstavila, odmietala prsnik, no do roka som to uhrala aspon s 1 kojenim za den. Potom na mna chytila take nervy,ze co jej to vkuse pcham,ze som to vzdala.Boli to s nou mesiace nervov,lebo mlieko odmietala, v noci mi max vypila vodu z flasky a spala dalej. Nechcela kase,syry,jogurty, proste nic mliecne. Neskor sme zistili, ze je ochotna vypit trochu mlieka z flase po prvom prebudeni v noci,inokedy mi to vyrazila. Drzim palce,nech to rychlo prejde