icon

Prečo mi prestal fungovať jeden prsník pri dojčení?

17. máj 2025

Prosim vas, co mam robit?????!!!

Mam 2t dieta a jedno prso mi uplne vypovedalo sluzbu a druhe sa ide zblaznit a je stale plne. Esteticky mi to robi rozdiel o 2 cisla... nechapem co sa stalo ked sa normalne mlieko tvorilo.

Co s tym robit? Som zufala. Nejake mlieko tam je, ale nic moc.

Pri prvom sa mi tito nestalo

blaazi
17. máj 2025

Skusila by som odsavacku na slabsi prsnik, kazde 3h, rozbehnut opat laktaciu, tiez sa mi to stalo a podarilo sa to tymto zvratit aj ked nie uplne, stale som mala dominantny aj trochu vacsi jeden prsnik.

autor
17. máj 2025
@blaazi

Skusila by som odsavacku na slabsi prsnik, kazde 3h, rozbehnut opat laktaciu, tiez sa mi to stalo a podarilo sa to tymto zvratit aj ked nie uplne, stale som mala dominantny aj trochu vacsi jeden prsnik.

@blaazi skusim aj LP napisat este. Vobec to nechapem, uz skrz to, ze je taky mensi ho davam viac a on sa uplne splasol a druhy mam pocit ze vybuchne

vkatush
17. máj 2025

Ja som kojila mesiac a len s jedného. Z druhého nepomohlo nič, malý nevysal, odsávačka nepotiahla a pritom mlieko tam bolo. Tak postupne samo nejak odišlo a kojila som len z jedného a áno, vyzerala som ako quasimodo s jedným Ačkom a s druhým Cčkom 😅

autor
17. máj 2025
@vkatush

Ja som kojila mesiac a len s jedného. Z druhého nepomohlo nič, malý nevysal, odsávačka nepotiahla a pritom mlieko tam bolo. Tak postupne samo nejak odišlo a kojila som len z jedného a áno, vyzerala som ako quasimodo s jedným Ačkom a s druhým Cčkom 😅

@vkatush boze 🙈
Toto presne nechcem 😆

vkatush
17. máj 2025

Ale hneď ako som prestala kojiť, tak sa vyrovnali k sebe má rovnakú veľkosť 😁

(Teraz po sebe čítam, pre pána! Z jedného!) 😂

araavdva
17. máj 2025

Ja som kojila tri roky iba z jedného. Teraz pár rokov čo už nebojím tak mám rozdiel jedno číslo. Riešim to podprsenkami tak aby to nebolo vidno.
Nech SIM skúšala čokoľvek tak to druhé nešlo

mooonika1975
17. máj 2025

Snaž sa ho rozkojit, tiež som dojčila z jedného viac ale to tak prirodzene asi kvôli strane , že sa mi lepšie držalo. Ale postúpme som zapájala aj ten , ale bol slabší na objem