Prekonajte ťažkosti s dojčením: Skúsenosti a rady
Mam 2 týždňové bábätko bojujem s kojenim mlieko mam. Dnes vyše hodiny bola na oboch prsiach a pila. Mala som fajn pocit, že dnes to dáme bez prikrmu. Zvyčajne dávam cez cievku. Už ma tak boleli bradavky, fakt som sa extrémne prekonávala. A po 1:20 kojenia rev a prejavy hladu ruky do ust, dudlovanie, oblizovanie oblecka no proste akokeby som jej nič nedala. Pritom prsia “splasli” a mam pocit že mlieka mam dosť. No očividne mi to nejde. Mala som tu aj laktacnu mam aj vitamíny pijem dostatok tekutín aj si masírujem prsia vo vode. Ale stále to nejde. Čo mam robiť ? Zažil niekto nieco podobne a rozbehal to nejak? Ach strašný pocit nevedieť nakŕmiť vlastne dieťa 😢 najmä keď som si myslela, že už to ide.
@barcinka13 mozno neplace od hladu, moja dcera tiez len mrncala cely cas, myslela som, ze je hladna, ze je nieco s mliekom, toez som sa trapila , a na poradni som zistila ze vela pribrala, takze hladim netrpela
@barcinka13 mam cerstvo stvrte dieta. Ale normane som sa pozastavila. A veru nikdy naozaj nikdy som si nepocitala kolkokrat dieta cez den je. 🙈
Dr v nemocnici vzdy peizvukovali aby mali pocikane/pokakane plienky.
Ja za slovo "prikladaj" po nejakom čase by som aj dokázala útočiť. Wau, a mňa ťavu to nenapadlo! Čakala som, že decko pribehne a obslúži sa same 😒 Po dvoch mesiacoch saskovania som to vzdala a vďaka Bohu som sa dala dokopy a do pohody a vedela si to aj kus užiť. Cievkovat, ladovat sa vitamínmi, Vineou, chodiť polonahá, odsávať 13 x do dňa, sterilizovať odsávačku, aj pripravovať do UM, no nech sa páči, ja som na to nemala nervy. O ostatných úkonoch ani nehovorím.

@barcinka13 skus castejsie prikladat, moj tiez reval ale mal nakoniec koliky zacali mu na 13 den. A malo priberal tak som mala ho kojit castejsie a on potom fakt krasne uz pribral a nicim som ho nedokrmovala. Skus pri kojeni stlacat prsnik. My sme mali cumlik a tak ti poviem sam ho uz nechxel ako mu sli horne zuby ale to uz na moju skodu lebo uz som ho nevedela ukludnit len na prsniku. Drzim palce a velmi dobre su kvasnice daj si pivko, nealko co mas rada budes mat rano mokre pyzamo 😊😇