icon

Problémy s odgrgnutím dieťaťa v noci

viktoria1751
7. máj 2025

Má tu nejaká mamička taký istý problém ako ja? Napapa sa v noci zaspáva akonáhle ho zoberiem na ruky hore odgrgnut veľký plač po 2-3 minútach si grgne potom ho uložím a už nevie ďalej zaspať.... Len sa pretáča z jednej strany na druhú potom ho zdvihnem a zas si grgne no aj tak ďalej nezaspí...

soncafarma
7. máj 2025

@viktoria1751 syn mal tento problem, nahltal sa vela vzduchu a potom vela grgal... Mne ked v noci papal, musela som ho nechať aj 2-3x odgrgnut aby zaspal, cize sme boli po kazdom krmeni aj hodinu, hodinu a pol hore. Zlepšilo sa to az v cca 7-8 mesiaci, vedel sa pretacat z chrbta na brusko a odgrgol si v spánku. Casom to prešlo uplne

viktoria1751
autor
7. máj 2025
@soncafarma

@viktoria1751 syn mal tento problem, nahltal sa vela vzduchu a potom vela grgal... Mne ked v noci papal, musela som ho nechať aj 2-3x odgrgnut aby zaspal, cize sme boli po kazdom krmeni aj hodinu, hodinu a pol hore. Zlepšilo sa to az v cca 7-8 mesiaci, vedel sa pretacat z chrbta na brusko a odgrgol si v spánku. Casom to prešlo uplne

@soncafarma no môj bude mať 24 mája 7 mesiacov

selest
7. máj 2025

U nas pomohlo ked som davala odgrgnut tak som zmenila polohu na rukach do lahu a potom znovu na plece a tak si parkrat po sebe grgol a bolo dobre. To pomaha aj ked si vobec nevie odgrgnut, das na chvilku lezmo a zdvihnes.