Riešenia pre dojčenský štrajk
Ahojte. Prosím vás, ako ste riešili dojcensky štrajk? Čo vám pomohlo? Moje bábätko bude mať o pár dni 4 mesiace a už asi tri týždne mi odmieta prsník. Najskôr to bolo “len” časté odťahovanie počas kojenia, no teraz sa niekedy ani nechce vôbec prisat. Skúšam kojiť hlavne v polospanku, keď sa prebúdza alebo zaspáva. Navýšila som tvorbu mlieka, ale aj tak niekedy vôbec nechce. Stane sa,že nepapá aj 4-5 hodín. Ďakujem 🙂
A nie je proste napapane? Ze ma dost? Lebo 4 mesacne babo pokojne nemusi papat aj 4-5 hodin, mne to nepride zvlastne, ak neplace od hladu...
@selena_luna Neplače,inak sa tvári spokojne. Ale aj keď kojím a konečne sa prisaje,tak papa tak nepokojne,len sa krúti. Takže si myslíš že kľudne to stačí keď aj takto menej často bude papať?
@selena_luna Neplače,inak sa tvári spokojne. Ale aj keď kojím a konečne sa prisaje,tak papa tak nepokojne,len sa krúti. Takže si myslíš že kľudne to stačí keď aj takto menej často bude papať?
@zuzanacho no jasne, krm ho na poziadanie, teda ked bude babo chciet. Neboj neumrie od hladu, da ti vediet ze potrebuje papat. V 4 mesiacoch uz vnima ovela viac, vsetko je zaujimavejsie ako prsko. A aj zaludocek je uz vacsi, vypije viac a nemusi tak casto jest 🙂 nestresuj sa, robis to dobre mama!
Keď neplace a je spokojne tak je to v poriadku

A nie je proste napapane? Ze ma dost? Lebo 4 mesacne babo pokojne nemusi papat aj 4-5 hodin, mne to nepride zvlastne, ak neplace od hladu...