Riešenie nedostatku mlieka v jednom prsníku
Zdravím žienky. Mam 3 mesačnú dcérku a taky problém mám ze ľavý prsník mám o dosť menší jak ten pravý. Je možné že v mi "odišlo" mlieko z ľavého prsníka? Vyzerá to veľmi zle vidieť to aj keď mam tričko pravý je veľký a na ľavej strane nič...dá sa tam naštartovať tvorbu mlieka alebo to už zostane tak kým kojim?
@anonym_autor mlieko nikam neodišlo, proste ide to z toho jedného ťažšie a preto dieťa nevytaha toľko, ako z druhého. Neostáva nič iné, ako prikladať vždy aj k tomu tazsiemu. Mne sa to tiež stalo, ale až neskôr, okolo pol roka , keď som už aj prikrmy davala a od cca 10 mesiacov sa syn kojil len z jedného, ale to mi už bolo v podstate jedno, ale teda syn sa odstavil až ako 2 ročný, čiže kojit sa dá v pohode aj z jedného, len teda tá asymetria nič moc 🙈

@anonym_autor za mna len prikladat, prikladat a prikladat 🙂 neda sa nastarrtovat vyslovene len jeden prsnik. Ja som mala u oboch deti lavy ovela vacsi aj plnsi, aj ho deti preferovali, ale vzdy po zaciatocnom najedeni sa na lavom, som ich presunula na pravy aby popotahovali. Potom si obaja zvykli, ze sa chodi na oba, aj ked z jedneho ide menej.. trosku sa to vyrovnalo, ale hlavne som to potom neriesila. Hlavne ze su napapani. Ak vam to vadi vizualne, treba len vypchat podprsenku 🙂