icon

Skúsenosť s Mamila: Čo očakávať?

5. nov 2024

Skusenost s Mamila?

beata_k
5. nov 2024

Kojosekta.

anavixy
5. nov 2024

Je to individualne, najdu sa aj uzasne normalne mamilacky, len ich treba hladat.. Osobne preferujem Institut pre podporu dojcenia (na ich stranke sa da najst zoznam konzultantiek).

leniel
5. nov 2024

Vdaka ich informáciám a poradkyni som mohla dojčiť moje deti. Nech si vraví, kto chce, čo chce, normalizujú dojčenie a vedia pomocť, keď má žena záujem.

vkatush
5. nov 2024

Ja som mala dobrú skúsenosť, ale všetko to záleží, koho si vyberieš.
Mala som veľké problémy, už v pôrodnici boli komplikácie, no konzultácie cez telefón aj osobne mi pomohli potiahnuť aspoň mesiac kojenie. A keď som sa pre moje psychické zdravie rozhodla prestať, žiaden nátlak, práve naopak, podpora aj v umelom mlieku.

oblecenie99
5. nov 2024

Dosť mi pomohli rozbehnúť jemnú popôrodnu depresiu.

maryetta
6. nov 2024

Mne pomohli velmi. Ale ja som dojcit chcela.
A bola som ochotna s nimi “spolupracovat” a verila som im radam.
Ak niektora dojcit nechce resp niecje ochotna pocuvat ich rady tak uz sa stalo ze si niesli nalepku “sekta”. Nuz… rozhodnut sa musi sama mamicka co vsetko je ochotna kvoli dojceniu urobit.

pimpa12
6. nov 2024

Mne nepomohli vôbec. Skúšali všetko možné ale kojenie nešlo nech som robila čo som robila. V konečnom dôsledku má stáli laktacne poradkyne viac ako umelé mlieko za celý čas čo ho moje dieťa pilo.

nelca0510
6. nov 2024

Mne pomohli pri prvej dvere rozbehnúť dojčenie - ako správne kŕmiť s cievkou a priložiť. Ja som bola spokojná,ale nájdeš komentáre,že je to sekta a podobne. Viď prvý komentár.
Ono asi záleží na koho natrafis.

tani777
6. nov 2024

Veľmi individualne...fakt zalezi od konkretnej poradkyne,niektore su fajn,podporia Ta v tom,co Ty potrebujes,vedia odhadnut hranicu,kedy uz dost,a niektore fakt tak velmi tlacia do vylucneho dojcenia,ze nepozeraju na zenu...chcela som robit kurz laktacnej,osobne som radsej urobila cesky-cez Prirozene kojeni,mne toto viac vyhovuje 😊

ivisz
10. nov 2025

Ja by som bez pomoci laktacnej (z Mamila) nedojcila. A riesla som s nou aj umele mlieko na dokrmovanie, s cievkou. Chcela som, namakala som sa a podarilo sa.