Štrajk v dojčení v 3 mesiaci?

makakova
10. jan 2019

Ahojte, na obraciam sa na vás s jedným problémom. Dcerka dovrsila 3mesiace, no uz kedzi sviatkami co boki som si začala všímať zmeny co sa tyka nasho dojčenia. Je plne dojčena a nebol problém, ale ako začali sviatky ,neviem mizno to bolo aj mojou nervozitou ale zacala byt nervna na prsníku, nechcela sa prisat , prisala sa a odtlacila a led yz toho bolo moc rozplakala sa, takto sme bojovali zase po ukludneni až dokým saneunavila a pekne neprisala a potom som pocítila horuci naval az oboch prs sa mi pustil tok mlieka a bolo dobre. No.teraz sa to ustalilo , lebo som pochopila že malá uz nechce, papať tak často a byva hladnay každé 4 hodiny. Medzi tým stále spi a ked sa zobudí chvíľu pokuka, rýchlo prebalim a zase chce spať, koľkokrát už plače a je nahnevaná ze sa jej ťažko zaspáva. A az po to ďalšom prebudení je hladná a zase spokojná ked sa napapa. Nechápem tomu,mali ste to aj vy tak? A ešte sa mi to mlieko spúšťa naraz z obidvoch prs cize jedno papá a druhé zbytočne strieka ,mam ho zadržiavať alebo to nevadí? Nemyslím že mám mlieka málo,ale skor ze sa mi pomaly spúšťa.alebo zbytočne riešim? Moi ťažko spúšťa? Alebo je to celé v poriadku a zbytočne stresujem?

pribinak
10. jan 2019

Dojčensky štrajk. To prejde. Chce to len trpezlivost 😉

makakova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
makakova
autor
10. jan 2019

Pribinak, a koľko to cca bude trvať? Uz to je asi 2 a pol týždňa 😐 v noci vždy spinká pekne ale uz aj teraz to je také ze sa zobudí a nechce jesť a je zle.. potom zaspáva dlhšie a az ďalšie zobudenie je o papani,a potom zaspí hneď.

makakova
autor
10. jan 2019

Ked veľmi plače ,ked nevystihnem chvilu ze chce spať,ukľudnujem ju stylom ze ju dam akoby sedieť opretá chrbátom o mňa a beham po byte a ona pozerá všade, a ptm sa ukľudní , koľkokrát pomôže aj ked sa vykaka, sice problém s kolikou nemáme ale asi občas to bruško zabolí. Skor ma trápi to kŕmenie náročné, doteraz nebol problém.

luba41
10. jan 2019

cueml, flaša používate? uzdičky v puse skontrolované? 4 hod je dost velký interval medzi dojčeniami..spíte spolu v noci?nosíš ju cez den ?chrbtom k tebe nie moc dobre-dieta je potom premotivované podnetmi, ktoré nevie spracovat a može byt nervozne., a ona chce stále spat? prisaje sa aj normálne medzi dojčeniami, či len tesne pred spaním? ako priberala doteraz ?

makakova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz