Užívanie lieku Thyrozol a dojčenie
Ahojte. Mam zvyseniu funkciu stitnej zlazy. Predpisali mi Thyrozol. Je mozne pri brati tohto lieku kojit? Dakujem
@z0e tiež som si odsavala. Ale ak by si mala s tým veľký problém tak navštív gynekológa a on vie pichnúť injekciu na zastavenie laktacie. Ale tiež mi dlho trvalo kým mi odišlo. Aši som už aj 3 mes. Nekojila a mlieko stále išlo ale už menej. Hračky rozmasiruj lebo ak nie tak sa môžu zapáliť a to je len bolesť.
Z0e cosi spravi ako si stim dopadla mam tiež 6mesacne babetko plno dojcenie mam brat tabletky ona nechce flasu som zufala dakuje. Za kazdu odpovedet :(
@zuzka565 ahojj mas stim tiez skusenosky moje babetko nechce z flase pit ma 6 mesace mam brat lieky na stitnu zlazu som zufala nevjem co mam robit :( :(
@12350 ja som Mal podobne. Ale jedna tbl tyrozolu neuškodí. Ja som si ju rozdelila, že polku ráno a polku večer. Vôbec som nejedla 3x1 a dostala som sa z toho. Len sa musíš sledovať
@12350 ja som Mal podobne. Ale jedna tbl tyrozolu neuškodí. Ja som si ju rozdelila, že polku ráno a polku večer. Vôbec som nejedla 3x1 a dostala som sa z toho. Len sa musíš sledovať
@zuzka565 ja bisom chcela ukazat malu flaše ale ona nechce place nevjem co mam robit mozno ze budem mat 2x denie tie tabletky

Ahoj. Ja som musela presne kvôli tomu prestať malého kojiť. Mal už síce 11mes. Ale chcela som ho dlhksie. Jeden lekár povedal ze môžem, druhý že nemôžem. Tak som radšej prestala. Nerizikovala som zdravie malého. Lebo mohol mať z toho tiež problémy so štítnou žľazou.