icon

Zastavenie laktácie

timinka456
17. jún 2025

Poradte nieco overene na zastavenie laktacie

ladygina
17. jún 2025

Co pomohlo mne tak je matovy caj. Stacilo fakt par salok si spravit a uz som videla rozdiel. Vyskusaj, to je zarucena pomoc.

timinka456
autor
17. jún 2025
@ladygina

Co pomohlo mne tak je matovy caj. Stacilo fakt par salok si spravit a uz som videla rozdiel. Vyskusaj, to je zarucena pomoc.

@ladygina dakujem za radu aj ste masirovala a odstriekavala ci to radsej neskusat ?

anavixy
17. jún 2025

Skus prezriet tak sto diskusii pred touto, velakrat som to tu aj ja osobne pisala. Odstriekavat len do ulavy, cim viac budes prsia drazdit, tym horsie, ale nemozes ani nerobit s nimi nic, ak ich mas tvrde a hrckate. Salviovy a matovy caj, studene obklady, ak su naliate. Obvazovanie ani znizeny prijem tekutin nema ziadeb efekt. Chce to ale aj cas.

timinka456
autor
17. jún 2025
@anavixy

Skus prezriet tak sto diskusii pred touto, velakrat som to tu aj ja osobne pisala. Odstriekavat len do ulavy, cim viac budes prsia drazdit, tym horsie, ale nemozes ani nerobit s nimi nic, ak ich mas tvrde a hrckate. Salviovy a matovy caj, studene obklady, ak su naliate. Obvazovanie ani znizeny prijem tekutin nema ziadeb efekt. Chce to ale aj cas.

@anavixy a tabletky medocriptine odporucate ? Lebo sa bojim ich brat pre vedlajsie ucinky

anavixy
17. jún 2025
@timinka456

@anavixy a tabletky medocriptine odporucate ? Lebo sa bojim ich brat pre vedlajsie ucinky

@timinka456 osobne by som to urcite skusila najprv bez nich

terezka2911
17. jún 2025
@timinka456

@timinka456 ja som brala a bola som len unavená

timinka456
autor
17. jún 2025
@terezka2911

@timinka456 ja som brala a bola som len unavená

@terezka2911 a pomhli ti ako casto si ich brala denne ? A ako dlho

terezka2911
17. jún 2025
@timinka456

@terezka2911 a pomhli ti ako casto si ich brala denne ? A ako dlho

@timinka456 už nepamätám koľkokrát denne, asi len raz.. a tri dni priblížme