icon

3D ultrazvuk v Liptovskom Mikuláši

luciakstv
12. aug 2020

Ahojte, prosím vás kde v Mikuláši spravia 3D ultrazvuk a za akú cenu? Doktor Luníček má 15€ za fotku a chcela by som vedieť či niektorá z vás nevie o niekom inom a za akú cenu spraví 3D fotku. Ďakujem za odpovede🙂

simona232323
13. aug 2020

@luciakstv ja som bola na utz v rk , chodi tam nejaka pabi dr.z BA .... Robi podobny utz akoGrochal , za utz , fotky + video sme platili 50? 70? Neviem .. Inak v LM mi ho urobil aj dr. Za 10€ sa mi zda ,ale ked sombola na vysetreni.

putyna
11. jan 2021

Ahojte bol niekto na 3d v gynscreen ? Kolko sa do predu objednava a kolko plati? Popripade na co sa pytat?

nanark
18. jan 2021

@putyna ja som sa dnes objednavala, dala mi termin o 10 dni. Na recepcii robi mila pani, da sa s nou velmi pekne dohodnut. Plati sa vraj 30€.

putyna
18. jan 2021

@nanark ano ?? Tak to super a treba si aj usb doniest?

putyna
22. jan 2021

@nanark dnes som volala na gynscreen a mne povedali 50 eu za fotku 🤷‍♀️

nanark
22. jan 2021

@putyna Naozaj? Mne povedala 30€ vysetrenie a ze v tej cene je aj fotka. Tak potom neviem🤷

nanark
22. jan 2021

@putyna Na letaciku maju napisane ze fotka alebo daju na usb. Ak budete chciet dat na usb, tak si zoberte 🙂

putyna
22. jan 2021

@nanark dakujem. A vy ste na kedy objednana ??

nanark
24. jan 2021

@putyna tento piatok

putyna
24. jan 2021

@nanark tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne

nanark
26. jan 2021

@putyna dakujem pekne aj ja vam 🙂

nanark
29. jan 2021

@putyna tak sme boli dnes. Platila som 30€ bolo to 1.trimestrove vysetrenie. Usb som nemala, ale fotku nam vytlacila a 2.trimestrove vysetrenie stoji 50€.

putyna
29. jan 2021

@nanark si velmi zlata myslela som na vas 🥰Dakujem a dufam ze vsetko v poriadku

nanark
30. jan 2021

@putyna ano v poriadku, dakujem🙂drzim aj vam silno palce ✊

putyna
4. feb 2021

@nanark Dnes som bola na ultrazvuku.velmi sa nam pacilo. Nahrala nam na cd fotky, usb ked si chcete doniest tak musite mat uplne nove zabalene. Ale cd tam ma ona nachystane.Inač vsetko vporiadku.

deanka123
21. jún 2021

Ahojte baby, na Tom prvotrimestralnom skríningu nahrajú aj video aj fotky plus aj foto vytlačia ? A je to všetko v cene alebo sa dopláca ?

nanark
21. jún 2021

@deanka123 My sme nemali CD ani usb, my sme chceli len vytlacit foto. Nic sme nedoplacali navyse. Bolo to v cene.

deanka123
22. jún 2021

@nanark ďakujem, a ako prebiehalo to vysetrenie? Ja som objednaná na 16 júla tak nech viem čo ma čaká 🙂

nanark
22. jún 2021

@deanka123 sestricka aj doktorka su velmi mile. Zobrala som aj otecka, mal zazitok, kedze ku svojej gynekologicke doprovod nemame povoleny. Tam s tym problem nemaju. Pridete dnu, mna poprosili, aby som sa zobula. Nosim si aj papuce, co som uz zvyknuta od mojej gynekologicky 🙂ostavate normalne oblecena. Lahnete si na chrbat a bude robit sono. Vsetko vam pekne povysvetluje, poukazuje, mozno odhali aj pohlavie🙂nam povedala az v 2. trimestri. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🍀

deanka123
22. jún 2021

@nanark jjjeeej tak super teším sa so mnou ide tiež priateľ takže bude mať aj on zážitok 🙂 a ďakujem moc 🙂 a prepla vám ultrazvuk aj do 3D/4D?

nanark
23. jún 2021

@deanka123 ano aj normalne aj 3D 😉