Ako sa zblížiť a socializovať v Liptovskom Mikuláši?
Pekný deň, vedeli by ste mi poradiť nejaké združenie, stretnutia, možno spolok alebo iný spôsob, ako sa viac pozoznamovať a pospoznávať s inými ľuďmi v Liptovskom Mikuláši?
Prisťahovala sa tu k nám moja mamina (54 rokov), ktorej chýba väčšia interakcia a rozhovory s rovesníkmi. Je zručná, komunikatívna, aktívna, rada trávi čas s ľuďmi a baví ju aj tvorenie na štýl rôznych ozdôb či plienkových tôrt, tak možno niečo aj týmto smerom. Býva na Nábreží v LM a pomáha mi aj so starostlivosťou o malé detičky. Možno ak máte maminu či babku alebo sa jedná o Vás a ste tu niekde pobliž a privítate spoločnosť, ozvite sa, budem rada za skontaktovanie, možno vznikne aj nejaké bližšie kamarátstvo 🙂
Za akékoľvek rady a nasmerovanie, kde sa dá aktívnejšie pospoznávať starších ľudí v LM vopred veľká vďaka. Kľudne aj cez súkromnú správu.
54 je ešte mladá, ale napadol mi Klub seniorov, moja mama je vedúca, ak by mala záujem, stretávajú sa, majú rôzne akcie.
@simsalabim sranda nie? Ja som sa akurat prihlasila do klubu turistov, na ten seniorsky sa este necitim 🙂
To 54 ročnej "staršej osobe" hľadáš kamarátky? 🙈 Som myslela, že o aspoň 70 ročnej je reč. Hádam si 54 ročná mama vie spoločnosť nájsť aj sama. A možno nie len kamarátky. 😉

Mama ma 54 r. Nechcela by este pracovat, ved je mlada?? Alebo brigadovat? Aj tak sa da dostat medzi ludi...