icon

Darujeme

mata1906
Dnes o 13:57

Darujeme rohový stôl, kilo kávy poteší. Ideálne dnes-zajtra ☺️

anonym_3d1d9c
Dnes o 14:16

Darovat znamena dat zadarmo. Kilo kavy od 20 eur vyssie. A nie nemam zaujem. Kupujeme len nove veci.

anonym_8fe397
Dnes o 14:17

To je vymena, nie darovanie.

anonym_4801a1
Dnes o 15:19

A mne sa ten stôl ani nepáči, to by som ani zadarmo nebrala

anonym_6ff3d1
Dnes o 15:49

Nic si z tychto komentarov nerob. Na SK je vsetko tak jednoduche, neexistuje viacero moznosti ako napriklad darovanie s nejakou malou protihodnotou. Sudruzkam to hlava neberie, neucilo sa o take roznorodosti v skole 🙈
Urcite niekomu este posluzi...

anonym_3d1d9c
Dnes o 15:52
@anonym_6ff3d1

Nic si z tychto komentarov nerob. Na SK je vsetko tak jednoduche, neexistuje viacero moznosti ako napriklad darovanie s nejakou malou protihodnotou. Sudruzkam to hlava neberie, neucilo sa o take roznorodosti v skole 🙈

@anonym_6ff3d1 Stary hnusny stol, za viac ako 20 eur... Mozno zadarmo by posluzil nejakej rodine v hmotnej nudzi. To moze byt rada, ak niekto odvezie a nebude musiet riesit, ako sa ho zbavi.

eli3k
Autor odpoveď zmazal
anonym_0e5c97
Dnes o 16:37

Presne tak, treba si vypýtať niečo. Lebo ľudia by dnes chceli všetko zadarmo, nemajú žiadnu úroveň a ledva poďakujú. Ja už nikomu nič zadarmo nedávam, iba rodine a kamátom. A ak cudzim, tak pekne za nejakú symbolickú protihodnotu, aj keď iba drobnosť. Chcete niečo, tak dajte tiež. Nazdar.

anonym_ac695a
Dnes o 17:42
@anonym_6ff3d1

@anonym_6ff3d1 dar je zadarmo, ak chce protihodnotu (kávu) už to nie je darovanie. Je to napr. symbolická protihodnota, symbolická cena, rôzne podoby protihodnoty môžu byť . Ale "darovanie s malou protihodnotou" si odporuje. To len také slovičkárenie. Ja som s darovaním už po osobných skúsenostiach prestala.

zuzana2910
Dnes o 18:51

Poteší znamená poteší, nemusí byť. Tak tomu rozumiem ja.