Darujeme
Darujeme rohový stôl, kilo kávy poteší. Ideálne dnes-zajtra ☺️
To je vymena, nie darovanie.
A mne sa ten stôl ani nepáči, to by som ani zadarmo nebrala
Nic si z tychto komentarov nerob. Na SK je vsetko tak jednoduche, neexistuje viacero moznosti ako napriklad darovanie s nejakou malou protihodnotou. Sudruzkam to hlava neberie, neucilo sa o take roznorodosti v skole 🙈
Urcite niekomu este posluzi...
Nic si z tychto komentarov nerob. Na SK je vsetko tak jednoduche, neexistuje viacero moznosti ako napriklad darovanie s nejakou malou protihodnotou. Sudruzkam to hlava neberie, neucilo sa o take roznorodosti v skole 🙈
@anonym_6ff3d1 Stary hnusny stol, za viac ako 20 eur... Mozno zadarmo by posluzil nejakej rodine v hmotnej nudzi. To moze byt rada, ak niekto odvezie a nebude musiet riesit, ako sa ho zbavi.
Presne tak, treba si vypýtať niečo. Lebo ľudia by dnes chceli všetko zadarmo, nemajú žiadnu úroveň a ledva poďakujú. Ja už nikomu nič zadarmo nedávam, iba rodine a kamátom. A ak cudzim, tak pekne za nejakú symbolickú protihodnotu, aj keď iba drobnosť. Chcete niečo, tak dajte tiež. Nazdar.
@anonym_6ff3d1 dar je zadarmo, ak chce protihodnotu (kávu) už to nie je darovanie. Je to napr. symbolická protihodnota, symbolická cena, rôzne podoby protihodnoty môžu byť . Ale "darovanie s malou protihodnotou" si odporuje. To len také slovičkárenie. Ja som s darovaním už po osobných skúsenostiach prestala.

Darovat znamena dat zadarmo. Kilo kavy od 20 eur vyssie. A nie nemam zaujem. Kupujeme len nove veci.