Hľadá sa parťáčka na cvičenie
Caute, je tu nejaka partacka, ktora by chcela chodit cvicit? Skupinove cvicenia ako tabata, kruhovy trening, pripadne individualne treningy vo fitku a podobne? Moze byt aj yoga. Som matka 2 rocneho syna a stale sa mi nedari zhodit nadbytocne kila, ale samu ma to nebavi, potrebujem niekoho, kto by sa ku mne pridal, aby sme sa navzajom potiahli. Som zaciatocnicka a nemam velmi skusenosti s treningom, takze by sme zacali od nuly. Dakujem.
Ja Ťa chcem len povzbudiť - choď aj sama, na skupinovke si už partičku nájdeš a hlavne, vždy je lepšie chodiť sama, budeš totiž motivovaná len sebou - kamoška by párkrát nešla a už by si aj Ty mohla prestať chodiť.
@susan_001 ja som si doma cvičila s fitshaker a bolo to super. Kim neprišla zima prestalo má baviť na jar začnem znovu.
@gabcek_21 Mna to velmi doma samu nebavi cvicit, neviem sa spravne namotivovat. Skor mi sedia skupinove cvicenia 🙂 Momentalne navstevujem Kangoo Jumps, je to perfektne kardio, zabavne, clovek ma pocit, ze dava zo seba na treningu maximum 🙂
Ja Ťa chcem len povzbudiť - choď aj sama, na skupinovke si už partičku nájdeš a hlavne, vždy je lepšie chodiť sama, budeš totiž motivovaná len sebou - kamoška by párkrát nešla a už by si aj Ty mohla prestať chodiť.
@michaela329 Chodim sama, nemam s tym problem. Bolo by fajn, keby sa niekto pridal 🙂.
@gabcek_21 Mna to velmi doma samu nebavi cvicit, neviem sa spravne namotivovat. Skor mi sedia skupinove cvicenia 🙂 Momentalne navstevujem Kangoo Jumps, je to perfektne kardio, zabavne, clovek ma pocit, ze dava zo seba na treningu maximum 🙂
@susan_001 ani mňa to nejako nebavilo ale tiež nemám s Kim. Nemám žiadnu kamarátku. Čiže si musím vystaviť sama

@susan_001 ja som si doma cvičila s fitshaker a bolo to super. Kim neprišla zima prestalo má baviť na jar začnem znovu.