Kam chodiť na detské gastro a ako prebieha vyšetrenie?
Ahojte maminy kam chodíte s detmi na gastro ? A ako prosím vás prebieha vyšetrenie? Ďakujem
tiež celiakia, Dr. Valachová Banská Bystrica - vždy sme objednaní na hodinu
Ahoj , ja som to iste riesila s dcerou pomaly 4 r. Boli sme u velmi dobrej dr v piestanoch . Mudr kabatova tusim sa volala ..momentalne cakame na vysledky z krvicky. Robila jej sono brala krv a teda sa pytala vela veci .
My chodíme do NR k MUDr.Visolajskemu
tiež celiakia, Dr. Valachová Banská Bystrica - vždy sme objednaní na hodinu
@nananka dobry den, prosim, ako ste spokojni s pani Valachovou ? Mame to za nou skoro 200 km, tak ci sa oplati. Dakujem
@nananka dobry den, prosim, ako ste spokojni s pani Valachovou ? Mame to za nou skoro 200 km, tak ci sa oplati. Dakujem
@anastacia1103 ahoj, tiež to máme cca 150 km, ja nemám žiadne výhrady, chodíme k nej už 13 rokov, ja som šla k nej hlavne kvôli tomu, lebo dcére bolo potrebné urobiť biopsiu čreva, a tam to robia, že ráno sa príde a poobede sa ide domov, nie je nutná hospitalizácia, a teraz chodíme raz za rok na kontrolu. Chodíme tam kvôli celiakii.
@anastacia1103 ahoj, tiež to máme cca 150 km, ja nemám žiadne výhrady, chodíme k nej už 13 rokov, ja som šla k nej hlavne kvôli tomu, lebo dcére bolo potrebné urobiť biopsiu čreva, a tam to robia, že ráno sa príde a poobede sa ide domov, nie je nutná hospitalizácia, a teraz chodíme raz za rok na kontrolu. Chodíme tam kvôli celiakii.
@nananka ahoj.smiem sa opytat, dceru zase zacalo bolievat brusko..ma 14 rokov.HIT a BKM...chodili sme doteraz k dr Kabatovej do Piestan...ale uz ma nebavi doprosovat sa k vysetreniam...sme sa s nou pohadlai naposledy..a teraz pisem o nejaku kontrolu...a napise sestricka..ze mame prist v piatok o 12 s vysledkami krvbych odberov....od obvodnej ..zakladny krvny obraz...trafena...akoze naco? Naposledy jej BKM a hit brala v julu minuleho roka...A teraz zase nie? Domahat sa papieru do skoly kvoli stravovaniu...vysledky si musis bud chodit zobrat ..alebo dat obalku so znamkou....chore..chore..uz jej mam plne zuby..dieta mi evidentne reaguje na mliecne vyrobky.. nie ona ich kaze jest...zaradovat...Aka je ta pani dr.v Banskej Bystrici? Mame to skoro 2 hod cesty😔..prosim Ta..uprimne
@nananka ahoj.smiem sa opytat, dceru zase zacalo bolievat brusko..ma 14 rokov.HIT a BKM...chodili sme doteraz k dr Kabatovej do Piestan...ale uz ma nebavi doprosovat sa k vysetreniam...sme sa s nou pohadlai naposledy..a teraz pisem o nejaku kontrolu...a napise sestricka..ze mame prist v piatok o 12 s vysledkami krvbych odberov....od obvodnej ..zakladny krvny obraz...trafena...akoze naco? Naposledy jej BKM a hit brala v julu minuleho roka...A teraz zase nie? Domahat sa papieru do skoly kvoli stravovaniu...vysledky si musis bud chodit zobrat ..alebo dat obalku so znamkou....chore..chore..uz jej mam plne zuby..dieta mi evidentne reaguje na mliecne vyrobky.. nie ona ich kaze jest...zaradovat...Aka je ta pani dr.v Banskej Bystrici? Mame to skoro 2 hod cesty😔..prosim Ta..uprimne
@8611 ahoj, ako píšem vyššie my tam chodíme už 13 rokov, dcéra má teraz 17 rokov, ja nemám žiadne výhrady, objednanie na čas, vezme krv o týždeň zavolám o výsledky, a keď prídeme o rok na kontrolu tak mi dá aj ten papier z výsledkami, recepty si predpisujem u nej, lebo je možnosť elektronicky si predpísať, potvrdenie do školy mi dáva obvodná, u nej som to neriešila, keď som chcela testy na BKM to robila alergologička, nakoľko ju máme tu v meste

@moncacina chodíme aj do Popradu ku Dr. Kurilovskej aj do Ružomberka (meno Dr. momentálne neviem), za mňa lepšie Poprad, čakali sme tam max 10 min. aj keď je to ďalej. A vyšetrenie podľa toho čo potrebujete. My riešime celiakiu.