Kde kúpim prvú obuv v Liptovskom Mikuláši?
Ahojte, kde v LM, pripadne v okoli, ste kupovali prvé topanocky pre Vase ratolesti? Hladam niečo kde je pradajca aj odbornik a vie poradiť. Najlepšie by bolo nieco špecializované. Z netu objednávať nechcem, nakoľko chcem aby si ich maly vyskusal, nakolko ma vysoky priehlavok 😁
@dino15 ja som prvé topánočky kúpila v drelii v rgb pani vedela pekne odmerať a aj poradiť
Ďakujem nakoniec som bola v zdravicku, ale nakolko nam nic nesadlo, tak som kupila vo vydajni zdrav. potrieb pri policajtoch 🙂 vreeeelo odporucam, urcite sa tam este vratime. V drelii sme veru boli, aj kupili a veru nam pani zle poradila. Synovy boli uzke a male. Bohuzial moja nevedomost pri vybere topanok pre deti 🤦♀️nastastie mi vysvetlili v hore spomenutych predajniach 😁 hotova veda 😂
@dino15 najprv by som si urobila prehlad co vlastne vy chcete a potrebujete lebo aj odbornici maju rozne nazory na to co je dobre

bud Zdravicko v Centrali alebo na namesti Topka - tam je vyborny vyber pre deti, ja tam vzdy kupujem pre syna, aj ked uz kus povyrastol.😝