icon

Kde v Liptovskom Mikuláši sa dobre býva?

sarita510
12. júl 2023

Baby ktore sidlisko v Lm je take pohodove? Pre a proti ? Kde ste spokojne ?

iceberg
13. júl 2023

@sarita510 kde by sa dobre byvalo?, okrem sidliska primestke casti, pohodove a kľudné by som povedala : demänová, bodice(mala kedysi starostu ale priradili to uz pod mesto) ,ondrášová, Paludzká ale bud ta cast bevery hills alebo domy kde su vzadu blizsie k vahu,ilanovo, plostin, stosice, vitalisovce, tieto tiez uz patria pod mestku cast . Podbreziny urcite niesu pohodove a neskutocny problem s parkovanim, a s premavkou rano a nabrezie detto to isté, niekto sa nestazuje byva sa mu tam dobre ale ja len pisem fakty ako to je.

sarita510
autor
13. júl 2023

@iceberg ja by som potrebovala preliezky kde su deti ,napr blizko ta cyklotrasa a to parkovanie-mame dve auta ,a fetaci a taky kadejaky aby bolu co najmenej ale rozhodne nie primestske casti este mozno Paludzka,celkkm to nabrezie ma laka co myslis ?

iceberg
13. júl 2023

@sarita510 tak v tom pripade by bola pre teba idealna paludzka alebo ondrasova, obe maju blizko do mesta, nabrezie a podbreziny su s individuami na tom podobne 🤣

vans73
13. júl 2023

@sarita510
Za mna paludzka alebo priamo staré mesto

iceberg
13. júl 2023

@sarita510 ano este aj to stare mesto ako vans povedala nato som tiez zabudla

sarita510
autor
13. júl 2023

@iceberg
@vans73 a v tom starom meste su aj mlade rodiny a preliezky?co parkovanie? Dakujem za rady ,lakalo ma to nzbrezie ale ked pisete ze individua...

atinkazv
13. júl 2023

@sarita510 Čo ja viem... Bývame na Nábreží-Vrbica 6 rokov a býva sa tu dobre, všetko je po ruke. Občas sa v noci stane, že hulákajú pogurážení občania, no nejaké indivíduá sme nestretli. Horšie je to s parkovaním.

sarita510
autor
13. júl 2023

@atinkazv tak super ,pojdem aj tam kuknut su tam byty za fajn cenu

miriam11
13. júl 2023

@sarita510 preliezky budeš koľko využívať??? Tým by som sa neriadia.

sarita510
autor
14. júl 2023

@miriam11 a ktoru cast by si ty doporucila?

vans73
14. júl 2023

@sarita510 bývam oproti STK, hneď pod bytovku je detské ihrisko a chodí tam aj veľa mladých rodín s deťmi, čo sa týka parkovania absolútne problém nie je, oficiálne je vstup do tejto zóny len pre vlastníkov bytov

sarita510
autor
14. júl 2023

@vans73 ake je to zona ? To sa mi tiez pozdava....nie som z liptova preto take otazky pre mna je to tu uplne cudzie

atinkazv
14. júl 2023

@sarita510 Prečo rozmýšľaš o bývaní v LM? Nie si spokojná tam, kde si momentálne? Si zvyknutá na malé mesto či skôr bývaš vo väčšom? Lebo je to dosť rozdiel.

vans73
14. júl 2023

@sarita510 ani ja nie som z Liptova, som prisťahovana 🙂 a je to Stefanikova ulica take 4 vysoké bytovky pri sebe oproti STK, tu oficiálne parkovať môžu len vlastníci bytov

sarita510
autor
15. júl 2023

@vans73 pojdem to kuknut 🙂 dakujem

denda007
5. aug 2023

Na nabreži aurela stodolu, je tu velke ihrisko cyklochodnik, parkovanie super