icon

Kde nájsť dobrého neurológa v Liptovskom Mikuláši?

fantafany
Dnes o 08:11

Je v LM nejaký dobrý neurológ kde sa dá objednať súkromne na termín nie je 2 mesiace?

anonym_a4e0ff
Dnes o 08:51

ja som riešila neuro v KE. Cez telefon mi povedali, že najbližši termin v oktobri. Šla som na navstevalekara.sk zaplatila 13e za objednanie sa na vyšetrenie a dnes po 2 tyždňoch od objednania idem k Dr. Zaujimave, že keď si to zaplatiš, mali termin aj o 2 týždne dostupný, keď sa chceš objednať cez telefon, tak až na október.. Ak si ochotná si zaplatiť, tak navstevalekara.sk .. Inak sa s tebou ani nebudú nikde na neuro baviť. Obvolala som asi 5-6 ambulancii (nehovoriac o tom aký sú nepríjemní)

fantafany
autor
Dnes o 09:14
@anonym_a4e0ff

ja som riešila neuro v KE. Cez telefon mi povedali, že najbližši termin v oktobri. Šla som na navstevalekara.sk zaplatila 13e za objednanie sa na vyšetrenie a dnes po 2 tyždňoch od objednania idem k Dr. Zaujimave, že keď si to zaplatiš, mali termin aj o 2 týždne dostupný, keď sa chceš objednať cez telefon, tak až na október.. Ak si ochotná si zaplatiť, tak navstevalekara.sk .. Inak sa s tebou ani nebudú nikde na neuro baviť. Obvolala som asi 5-6 ambulancii (nehovoriac o tom aký sú nepríjemní)

@anonym_a4e0ff a tam vidíš kedy by bol termín, ešte pred zaplatením? Vďaka

anonym_a4e0ff
Dnes o 09:17
@fantafany

@anonym_a4e0ff a tam vidíš kedy by bol termín, ešte pred zaplatením? Vďaka

@fantafany ano, vidieť ;)

fantafany
autor
Dnes o 09:36
@anonym_a4e0ff

@fantafany ano, vidieť ;)

@anonym_a4e0ff super vďaka, našla som v Poprade ❤️

anonym_44a8b7
Dnes o 10:11

Ja keď som bola tehotná a potrebovala som súrne neurológa,tak termín o 2 mesiace ...