Prepichovanie uši u detí v poliklinike LM
Ahojte je tu daka mamička ktorá dávala teraz ale aj pred rokom pretichovat Svojmu dievčatku prepichovat uška na náušničky v poliklinike v liptovskom Mikuláši na chirurgii mala v nedeľu dva mesiace a zajtra zas to čaká chcela som sa opitat že ak áno koľko malú mesiacov?
Ako to znášali ?
Ako to prebiehalo?
Či boli dáke problému?(ak áno tak aké)
A plakali veľmi?
A či môžem byť z malú a držať ju záruku ?
Aké boli sestričky a lekár ?
Mám strach stoho aby jej niejak pritom neublíži
Preto chcem ísť snou aj dnu ak keď mám svokra odhavara
Ďakujem za každú odpoveď
Môže sa rozhodnúť aj sama, keď bude staršia, ja osobne by som nezniesla zbytočnú bolesť a nepríjemné pocity po u tak malého bábätka.
Viete čo pitala som sa iba na vašu skúsenosť ďakujem veľmi keď keď nemáte čo k téme zdrte sa kometarou prosím sa ja tiež nekomentuje
@redana ako som sa vyjadrila neverím sestricka je to moje dieťa viem že neznáša cudzích ľudí a plače ja na normálnej poradný a nemieni aby sa im tam zašla alebo niečo jej urobia a isto to není pár minút moja keď chytí a začne plakať bude sa kyvat hlavo a celá sa triasť lebo sa boji cudzí ľudí keď ju držia alebo je ich viac ako nej a ďalšia vec ja že sa nedá ukľudniť cumlikom lebo ho nechce aj z jej pediatrickom mám dohodu že ju. V poradny môžem uklufnit prsníkov
@belllinka ja tiež nikoho v žiadnej téme nekritizujem a podobne len som sa pitala na vaše skúsenosti keď nemáte čo k tomu zdrte sa kometarou a ďakujem
@bona1393 áno uvažovala som na tú. Ale keby bola staršia sa obávam že by sa jej deti smiali
A ešte raz už nikdy ne napíšem a nebude. Sa ty na nič pita
V LM orient nastrelene náušnice za asi 5 sec mala ani nestihla zaplakať. Staršej som dala prepichnúť u Dr. a revala ako túr a ešte to aj zhnisalo tak..
@dory11 ja som obom dcerkam dala nastrelovat v oriente. Aj kamoskinej 12 rocnej dcere teraz pred mesiacom. Podla mna je to dobre urobit, ked su male babatka. Malicka pri nastreleni ani nerevala. Prestrelila zobrala som na ruky, znova prestrelila druhe usko a bolo hotovo. U pani sa da aj nakojit na stolicke, keby bolo velmi zle. Dievcata mi to znasali super, kamoskina starsia sa bala a ked bolo po tom, tak sa len smiala, ze to bolo v pohode. Pri prepichovani castejsie hnisaju uska, ak sa to dobre necisti. Inak urcite by som na chirurgii nenechala same babo, by mi hrozne revali. To nastrelenie je podla mna setrnejsie.

Ja som sice na tejto poliklinike nebola s dcerou,ale prosim ta,to preco tak prezivas?Ist dnu a drzat ju za ruku 🤨..normalne ostan vonku,je to parminutova zalezitost..