icon

Skúsenosti s MUDr. Alenou Krekáčovou

romaninka111
27. okt 2025
ibrunova
27. okt 2025

Za mňa v pohode.

atinkazv
29. okt 2025
@ibrunova

Za mňa v pohode.

@ibrunova Prosím Vás, mohli by ste to rozviesť nejako? Boli ste u nej na vyšetrení? Ako sa správa k pacientom? atď. Ďakujem

moncacina
30. okt 2025

@romaninka111 mňa na pôrodnici v LM zachránila obe detičky. Po pôrodoch ma aj zasivala všetko citlivo. Za mňa super aj ľudsky nedám na ňu dopustiť.

ibrunova
30. okt 2025
@atinkazv

@ibrunova Prosím Vás, mohli by ste to rozviesť nejako? Boli ste u nej na vyšetrení? Ako sa správa k pacientom? atď. Ďakujem

@atinkazv chodievala som k nej ako tehotná a aj na gynde som viackrát ležala, aj ma operovala, všetko v pohode, vysvetlí, nebála som sa jej hocičo povedať, opýtať sa. Ak by som nemala lekárku, šla by som k nej.

gabcek_21
30. okt 2025

Pripojím sa do diskusie mňa to tiež zaujíma mam doktorku ale hľadám druhu táto čo mám teraz je hrozna .

atinkazv
30. okt 2025
@ibrunova

@atinkazv chodievala som k nej ako tehotná a aj na gynde som viackrát ležala, aj ma operovala, všetko v pohode, vysvetlí, nebála som sa jej hocičo povedať, opýtať sa. Ak by som nemala lekárku, šla by som k nej.

@ibrunova Ďakujem pekne za odpoveď ☺️

mima343
8. nov 2025
@atinkazv

@ibrunova Ďakujem pekne za odpoveď ☺️

@atinkazv dobrý deň ,prosím Vás prijíma nové pacientky?ďakujem

ibrunova
8. nov 2025
@mima343

@mima343 teraz otvára v nemocnici novú ambulanciu, tak asi berie 👍

mima343
8. nov 2025
@ibrunova

@mima343 teraz otvára v nemocnici novú ambulanciu, tak asi berie 👍

@ibrunova ďakujem ,už ju má prosím otvorenú ?

ibrunova
8. nov 2025
@mima343

@ibrunova ďakujem ,už ju má prosím otvorenú ?

@mima343 asi áno

atinkazv
9. nov 2025
@mima343

@mima343 Ambulancia funguje od konca októbra. Registrácia prebieha osobne, potom sa už dá objednať online. Na foto je to pekne vysvetlené.