icon

Je v Lučenci detský psychiater?

linki90
5. okt 2023

ahojte hladam pre synčeka pedopsychiatra ,viete o niekom ďakujem (3 roky) pas

mishka18
5. okt 2023

@linki90 nie, v Lučenci nie je. Objednajte do sa RS k dr. Šestákovej

linki90
autor
5. okt 2023

@mishka18 neberie už nových pacientov :(

mishka18
6. okt 2023

@linki90 to ma mrzí. Tak potom už len BB by som išla..

linki90
autor
6. okt 2023

@mishka18 a ku komu ak teda viete odporučiť kto by nas zobral nakolko chceme zmeniť lebo sme boli teraz v októbri u boldižàrovej a cista katastrofa 🫣

mishka18
6. okt 2023

@linki90 žiaľ neviem, poznám len dr. Šestakovú, ktorú by som odporucila. Akurát som chcela aby ste sa vyhli dr.B., preto som odporúčala BB… držím palce, nech nájdete niekoho dobrého, kto vás vezme

rony156
6. okt 2023

@linki90 aj v Poltári je. Neviem nájsť kontakt ale určite je

linki90
autor
7. okt 2023

@rony156 áno Boldizarová tam sme boli žial pani dr. sama potrebuje pomoc

danabel
19. nov 2023

@linki90 Dr.Škorňová alebo Rovderová - ste neskúšali?

alison11
10. okt 2025
@linki90

@rony156 áno Boldizarová tam sme boli žial pani dr. sama potrebuje pomoc

@linki90 Ahoj presne aj ja hľadám inú miesto Boldižárovej...Našli ste?

alison11
10. okt 2025
@danabel

@linki90 Dr.Škorňová alebo Rovderová - ste neskúšali?

@danabel Prosím Vás tá Škorňová je kde? Viete na ňu kontakt? Rovderová žiaľ už nepracuje

linki90
autor
10. okt 2025
@alison11

@linki90 Ahoj presne aj ja hľadám inú miesto Boldižárovej...Našli ste?

@alison11 https://www.e-vuc.sk/bbsk/zdravotnictvo/ambulan... skúste farkašovú ,o tej Škornovej som nepočula a neviem nájsť na nete info

alison11
13. okt 2025
@linki90

@alison11 https://www.e-vuc.sk/bbsk/zdravotnictvo/ambulan... skúste farkašovú ,o tej Škornovej som nepočula a neviem nájsť na nete info

@linki90 A vy chodíte k tej farkašovej? ta je v BB alebo kde?

alison11
13. okt 2025
@linki90

@linki90 Ok zajtra zavolám tam a netlačí lieky pokiaľ nie sú treba?

linki90
autor
13. okt 2025
@alison11

@linki90 Ok zajtra zavolám tam a netlačí lieky pokiaľ nie sú treba?

@alison11 Farkašová je v Rimavskej sobote , nie nedáva lieky pokiaľ ty nechceš , ale skúste Šestakovej zavolať je už sukromnička ale tak poisťovňa prepláca sa poinformujte ona je inak najlepšia ona lieky nedáva skôr nejaké doplnky výživy a naozaj je milá , na ňu sú dobre ohlasy ta je tiež v rs

alison11
14. okt 2025
@linki90

@alison11 Farkašová je v Rimavskej sobote , nie nedáva lieky pokiaľ ty nechceš , ale skúste Šestakovej zavolať je už sukromnička ale tak poisťovňa prepláca sa poinformujte ona je inak najlepšia ona lieky nedáva skôr nejaké doplnky výživy a naozaj je milá , na ňu sú dobre ohlasy ta je tiež v rs

@linki90 Ďakujem krásne

miranda18
16. okt 2025
@alison11

@linki90 Ďakujem krásne

@linki90
@alison11 Dobrý deň.K Farkašovej do Rs radšej ani nechodte
Dlhé roky som tam chodila s dcérou iba lieky predpisovala.Zlepšenie stavu som vôbec nezaregistrovala.Odišli sme od nej.Aj ja hľadám pre 11 ročnú dcéru, bohužiaľ Velký výber nemáme.Prajem pekný deň.

alison11
16. okt 2025
@miranda18

@linki90
@alison11 Dobrý deň.K Farkašovej do Rs radšej ani nechodte
Dlhé roky som tam chodila s dcérou iba lieky predpisovala.Zlepšenie stavu som vôbec nezaregistrovala.Odišli sme od nej.Aj ja hľadám pre 11 ročnú dcéru, bohužiaľ Velký výber nemáme.Prajem pekný deň.

@miranda18 Ďakujem za info ešteže som tam nevolala,volala som Šestákovej,a hneď vyhlásila neberie od Boldižárovej ani Farkašovej že svojich nestíha ☹. Tak keďže naša pedopsychologička nás k Boldižárovej odporučila pred 2rokmi len aby syn dostal asistenta kvôli elektívnemu mutizmu a ako bol v nemocnici hospitalizovaný v piatok min. týždeň a pekne aj 1-2slovne odpovedal lekárom ,sestričkám,záchranárom,som sa rozhodla,že viac žiadneho psychiatra nepotrebuje keďže naša psychologička ani enchcela aby nejaké lieky bral,len chcela aby bol evidovaný že chodíme aby sme mali väčšiu šancu na asistenta,nuž toho takouto cenou nechcem.Tak dúfam,že syn sa prekoná a bude radšej odpovedať nakoľko to bude možné v škole aj bez asistenta,zdravie je prvoradé,než poškodenie zdravia,kvôli získaniu asistenta už je 8mak,keď sme doteraz nevedeli dostať asistenta tak už ani netreba.