Mám 5 detí a hľadám si bývanie
Dufam, že tvoje deti budu lepšie vedieť gramatiku ako ty ... a veľa šťastia prajem
hladanie byvania nefunguje tak ze napises ze hladas a niekto sa ti ozve... musis sama proaktivne. Kazdopadne dufam ze mas pracu a nejake peniaze na depozit.
Si slobodná, školu asi ledva základnú, nemáš bývanie..... tak na kieho frasa máš 5 detí?! Ani štipka zodpovednosti v tebe nie je, z čoho by si platila nájom? Či myslíš, že ti niekto poskytne strechu nad hlavou pre tvoje pekne čierne oči a ešte sa postará o tvoje deti? Zobuď sa!
Skus poziadat o predlzenie zmluvy,mozno ta este nechaju,alebo nech ti aj oni pomozu s hladanim byvania.Nech ta nasmeruju,co mas a nemas robit.Budes a mas to tazke,este porozmyslaj,ci pre deti nebude lepsi detsky domov,kde budu mat aspon istotu byvania,teple jedlo,a ine zakladne a dolezite potreby pre zivot.Ty sa zatial mozes dat dokopy a potom si ich zobrat spät.
Prečo mas 5 detí, keď nemáš s nimi kde bývať?
@klaudi32 Autorka a vies sa o tych 5 deti postarat? - myslim tym, mas taky plat, aby si zabezpecila stravu, vsetko co potrebuju a budes vediet platit aj najomne za byt? A tvoj muz/partner sa o ne stara?- prispieva ti na deti? Su vsetky deti od jedneho partnera alebo viacerích? Ty pracujes? Najst najom s 5 detmi je naozaj dost narocne, a teda si napisala len nadpis bez blizsich informacii. Ci si si myslela, ze tu ti hned niekto ponukne byt bez info? Skusala si napriklad nejake ubytovne? To by bolo pre tvoju situaciu mozno realnejsia volba aspon na nejaky cas.
@klaudi32 Autorka a vies sa o tych 5 deti postarat? - myslim tym, mas taky plat, aby si zabezpecila stravu, vsetko co potrebuju a budes vediet platit aj najomne za byt? A tvoj muz/partner sa o ne stara?- prispieva ti na deti? Su vsetky deti od jedneho partnera alebo viacerích? Ty pracujes? Najst najom s 5 detmi je naozaj dost narocne, a teda si napisala len nadpis bez blizsich informacii. Ci si si myslela, ze tu ti hned niekto ponukne byt bez info? Skusala si napriklad nejake ubytovne? To by bolo pre tvoju situaciu mozno realnejsia volba aspon na nejaky cas.
@motylik2559 toto má uvedené, keď si ju rozklikneš.
Som slobodná matka má 5deti a hľadám si bivanie momentálne bivam pre slobodné matki a končí mi onedlho zmluva
Tak veľa šťastia
treba požiadať mesto/obec o sociálny byt
@lucka_ke to by musela mať príjem, aby platila za ten byt.
@motylik2559 toto má uvedené, keď si ju rozklikneš.
Som slobodná matka má 5deti a hľadám si bivanie momentálne bivam pre slobodné matki a končí mi onedlho zmluva
@anonym_fa2692 Jaj no nenapadlo mi ju rozklikavat😁 Ale kazdopadne, asi ta ubytovna co som jej poradila by bola pre nu na nejaky cas naj volba, ak by si ju uz nemohli nechat kde je. Najmy su dost drahe, neviem ci na to ma pri piatich detoch a dalsia vec je ta, ze hladat takeho prenajimatela, ktory by povolil byvanie v jeho byte je ako hladat ihlu v kope sena🤔
@anonym_fa2692 Jaj no nenapadlo mi ju rozklikavat😁 Ale kazdopadne, asi ta ubytovna co som jej poradila by bola pre nu na nejaky cas naj volba, ak by si ju uz nemohli nechat kde je. Najmy su dost drahe, neviem ci na to ma pri piatich detoch a dalsia vec je ta, ze hladat takeho prenajimatela, ktory by povolil byvanie v jeho byte je ako hladat ihlu v kope sena🤔
@motylik2559 áno viem je to taške mam setki deti od jedného chlapa a nemám na drahí podnájom preto skúšam setko možné a beriem iba prídavky a rodicovski príspevok vážne datko využijem
Si slobodná, školu asi ledva základnú, nemáš bývanie..... tak na kieho frasa máš 5 detí?! Ani štipka zodpovednosti v tebe nie je, z čoho by si platila nájom? Či myslíš, že ti niekto poskytne strechu nad hlavou pre tvoje pekne čierne oči a ešte sa postará o tvoje deti? Zobuď sa!
@anonym_fa2692 počúvaj ja nečakám že sa niekto postará o mňa a o moje deti beauty má keď nevieš čo som si prešla
@motylik2559 áno viem je to taške mam setki deti od jedného chlapa a nemám na drahí podnájom preto skúšam setko možné a beriem iba prídavky a rodicovski príspevok vážne datko využijem
@klaudi32 alimenty preco nepoberas?
Hrozne,hrozne,hrozne ake maju zivoty,niektore zeny.Najhorsie,ze si to odnesu len a len deti a tie samotne pokracuju dalej takym zivotom.
Mna celkom zaujima, ako potom dopadnu take deti. Lebo byvanie jej nikto neda, 5 deti a nemala by z coho platit byvanie. Zadarmo jej tiez nikto neda svoje byvanie pre 5 deti. Uz ma jedine napada, ze take centra pre matky s detmi iba pomozu. @felinda by ti snad vedela poradit. Teba mi nie je luto, hanbi sa 5 deti a ani byvanie. Deti mi je luto, tie nemoze za to, komu sa narodili.
@anonym_fa2692 počúvaj ja nečakám že sa niekto postará o mňa a o moje deti beauty má keď nevieš čo som si prešla
@klaudi32 určite si si žila nádherný život v blahobyte, až po poslednom pôrode sa to skomplikovalo, že? Ak sa neviem postarať o 5 detí, tak si ich nenarobím. Aký život majú už teraz a aká bude ich budúcnosť? Myslela si niekedy na to?
@klaudi32 Ak nemas na depozit a najom tazko zozenies s 5 detmi byvanie. Nemozu ti predlzit zmluvu tam kde si ? Pokial platis by nemali mat problem ci ?
Drzim palce ..
Anonymky vy ste tu take hrdinky ako si kopnut do kazdeho kto je pre vas "menej" aspon tu sa citite na "KONI" ze ?
@mia667 kopnúť? Žije z prídavkov, nemá strechu nad hlavou a čo tie deti? Skončia v decáku alebo na ulici. Treba jej zavesiť na krk medailu?
@klaudi32 No prešla si si toho hodne cez posteľ, keď máš 5 detí.....
Keby sa hlasovalo o zavedení povolenia na to, aby niekto bol rodičom, tak som asi za.
Vieš čo si o sebe myslia ti ako môžeš súdiť mňa a moje deti takéto žení sú najhoršie žijú ako princezné a odsudzuju nich na základe čoho má sudis zato záznam veľa deti ja sastaram o svoje deti ja vidím ich do ústavu nedal zanic na svete a mi zmesi prešli peklom a maj sa
Vieš čo si o sebe myslia ti ako môžeš súdiť mňa a moje deti takéto žení sú najhoršie žijú ako princezné a odsudzuju nich na základe čoho má sudis zato záznam veľa deti ja sastaram o svoje deti ja vidím ich do ústavu nedal zanic na svete a mi zmesi prešli peklom a maj sa
@klaudi32 Tvoje deti nikto nesudi, tie nemozu za to, kde sa narodili. Vies o tom, ze mat 5 deti a nemat byvanie moze skoncit tak, ze ti deti odoberu?
@klaudi32 ty potrebuješ v prvom rade prácu, z čoho chceš platiť bývanie? V centre ti nepomôžu vybaviť čo treba?
@klaudi32 ty potrebuješ v prvom rade prácu, z čoho chceš platiť bývanie? V centre ti nepomôžu vybaviť čo treba?
@januska12323 nije a mám malé deti a nemám ich de najať inac som robila ako opatrovateľka
@januska12323 nije a mám malé deti a nemám ich de najať inac som robila ako opatrovateľka
@klaudi32 ale momentálne sa mi nedá som zložitej situasiji

Tak teda veľa šťastia