Skúsenosti s gynekológom Stieflom?
Ahojte. Žienky z lc akú máte skúsenosť s gynekológom MUDr. Viliamom Stiefelom? Chcem vedieť vás názor teda ak ste s ním mali tu česť sa stretnúť.
@aldia pretože som tehotná a minulý týždeň v stredu som bola na pohotovosti som začala z ničoho nič špinit a keďže už gynekologická ambulancia kam chodím neordinoval lekár tak som prišla na gyn.odd.a on mal službu. Sestričke sme s priateľom všetko vysvetlili prišiel on a ze co sa stalo tak som mu povedala bol úplne zdrzy ze prečo som nešla na ambulanciu tak som mu povedala prečo a on mi drzo povedal ze ani poriadne som službu nezačal a už je tu toto. Tak ma tak neochotne vyšetril povedal ze je všetko v poriadku a ze babo je tiež v poriadku som 2 mesiace tehotná. Keď osm na druhý deň išla na gyn.ambulanciu k môjmu gynekológovi ten bol zhrozený prečo mi nevypisal aspoň nejaké lieky. Gynekológ mi hneď dal duphaston a ascorutin a povedal ze každé malé krvácanie ci špinenie môže hroziť potrat.
@florianabotosova ja keď som mala takýto problém tak ma vyšetrovať na gyn. odd bielok vtedy ešte a ona ma v pohode prezrel a vysvetli že všetko je ok a aj bolo nepredpisoval mi nič. No neviem aký je mala som len 2x s nim tu cest
@aldia no ku mne bol drzý a to ma aj podbruško boli a doteraz ma niekedy bolieva tak preto mi dal môj gynekológ lieky
@florianabotosova ja len dúfam, že to prejde a babo aj ty budete v poriadku
@aldia už je to v pohode prešlo to a pomohli aj tie lieky chvalabohu. Len ma zvykne ešte podbruško pobolievat. Ale inak sme v pohode.
@florianabotosova je to neochotný doktor mám snim skúsenosť podľa mna keď ho ta robota nebavi nech sedí doma na riti a prenechá miesto niekomu inému
@veronikatoth mate pravdu. A kvôli nemu som možno prišla o dieťa. Poslal ma domov bez liekov vraj mam iba oddychovať no a 30.juna mi povedali ze babo nežije. Takže on tam nemá vôbec co hľadať ten jeho neprofesionálny a neempaticky prístup. Najhoršie je to ze niektorý dobrý lekári co tam boli tam už nie sú a takéto svine s prepáčením sa tam držia ako voš vlasu
@florianabotosova to je mi ľúto 😞 mrzí ma ako sa ľudia menia po 5 rokoch. Keď som rodila prvú tak začínal a vôbec takýto nebol.
@aldia aj mne to je ľúto. Ale už je na ceste ďalšie babo chvalabohu. Oni už majú syndróm vyhorenia
@florianabotosova teším sa a držím palce 👍 no neviem ako môže mať syndróm vyhorenia po 5 rokoch praxe v nemocnici 🤦♀️
@aldia ďakujem. Neviem no jeho to možno chytilo skôr ale najradcej by som bola kebyže zmizne odtiaľ
@florianabotosova to ma hrozne mrzí :( nechápem prečo sa ľudia takto správajú a menia
@aldia to neviem no a hlavne v takej situácii kedy žena príde resp.prichadza o svoje dieťa je necitlivy. Neviem ci by sa to jemu páčilo kebyže je žena a niekto sa k nemu tak správa
@florianabotosova on sa n to takto nepozerá. Viez možno že je taký protivny lebo sa chcel odosobnit a este to nevie tak dobre.
@aldia no tak by to mohol robiť iným spôsobom a nie takto.
@florianabotosova ja ho neobraňujem len sa snažím nájsť dôvod prečo.
@aldia chápem len nie je to od neho pekne vobec
Dobrý deň! Chcela by som sa touto formou pánovi doktorovi ospravedlniť za to co som písala. Bolo to v návale zlosti. Spravila som si zlý obraz. A vlastne týmto aj jemu zle meno. Pri mojom druhom tehotenstve bol veľmi pozorný a snažil sa pomôcť tak ako aj mne aj bábätku. Bol ku mne milý a vysvetlil mi všetko to co som chcela. Preventívne ma hospitalizoval pri zlých výsledkoch zo záznamu a ultrazvukové ho vyšetrenia. Mal trpezlivosť keď sa drobec veľmi hybal počas sono vyšetrenia. Týmto sa mu aj chcem poďakovať za starostlivosť o nás oboch a aj o záujem o nás. Nerozmýšľala som keď som ten príspevok písala. Prišla som o prvé dieťa. Nikto za to nemôže a ani pán doktor zariadila si to príroda. Mrzí ma ze som sa takto zachovala. Je to dobrý odborník o ktorom som si ja spravila zlu mienku vďaka tomu ze som sa bála o svoje prvé dieťa o ktoré som aj tak prišla... Pri druhom dieťati bol super ako som už písala pozorný a zaujímal sa o nás. Týmto sa chcem úprimne ospravedlniť. Veľmi ma to mrzí. A chcem sa poďakovať aj pánovi doktorovi a aj iným zdravotníckym pracovníkom ktorý sa o mňa a o malého starali. Mali s nami trpezlivosť. Ďakujeme.

Ahoj, pred 4 rokmi v decembri priviedol na svet prvú dcéru. Ako nebol problém, Aj ma prijímal pri hospitalizácii a bol v pohode. Všetko mi vysvetlil a bol ako milý. Aj pri pôrode a tak. len ma dlho šil a hodne ma zošil. Chudák nevedel nahmatať krček tak sa červenal ako pani pri prvom sexe :D :D Ale inak príjemný. Prečo sa pýtaš?