icon

18 mesačná dcérka má 12,8 kg. Je to veľa?

pupatko112
16. okt 2015

mamicky prosim vas, dcerka ma 12.8 kila a 85 cm.. nepapa ziadne sladkosti a zdravo sa stravuje. je este aj kojena. kazdy den pocuvame narazky aka je velka.. aky mate vy naozr ?

Strana
z2
jana_eyre
16. okt 2015

no pozri, moja ma dva roky ma 11kg 83cm a vsetci mi vravia aka je drobna.. ked sa narodila, bola velka, vsetci mi vraveli aka je velka..

tieto poznamky neries - tvoja dcerka je urcite normalna a zdrava, len ludia v okoli maju divnu optiku a musia riesit veci, aby rec nestala..

kazdy je predsa iny, ci uz dospely, alebo malicky cloviecik..

podla tabuliek ma priemernu vahu
http://babetko.rodinka.sk/babaetko-po-tyzdni/ra...

8291
16. okt 2015

@siska53 tak s tým papanim sme natom uplne rovnako akurát teraz sa nam prerezal 11 zúbok a jedenie posledný týždeň no hotová katastrofa.

bonaqa2013
16. okt 2015

môj syn mal 12 kg keď mal 1 rok....

tjaden
17. okt 2015

@pupatko112 moja má 14mes a 11kg(78cm), práveže sa mi zdá byť nejaká chudučká 🙂 bola vždy taká bucľa a teraz keď začína chodiť tak sa vytiahla až nie som zvyknutá na také "normálne" dieťa 😀 už som si zvykla na buchtu 😀 podľa mňa tvoje dieťa neváži veľa na takú výšku, v mojom okolí sú detičky mladšie od mojej a vážia viac a vpohode ani to na nich nevidno. Synovec mal v tomto veku 16kg, nič mu doktorka nepovedala a je zdravý.

Strana
z2