18 mesačné dieťa meria 83 cm. Je to veľa?
Kazdy nam vravi ze mala je velmi vysoka na svoj vek za va tyzdne ma rok a pol coze 18mesiacov. Ma 11kg a 83cm. Vravia ze vyzera akoby mala dva roky. Kolko maju vase deticky? Orientacne
no neviem kolko bude mat moja v 18 mesaicoch ale teraz ma 9 mesiacov a 77cm
nasa mala mala v 12. mesiacoch 81 cm a 12 kg... kazde dietatko je iné... takze myslim, ze to je v pohode :D
moj mal v 10 mesiacoch 83 cm
http://www.rodiciaaja.sk/?page=telesnyvyvoj.html tu si pozri aj si tu zviknem kotrolovat 🙂
nas syn teraz vo februari bude mat 18 mesiacov a ma 82 cm a 11 kg..cize podla mna je to ok 🙂
Hm, Nico má 15 mesiacov a 82 cm a 13kg, čo to bude o tri mesiace? 🙂
juuuuj moj mali ma 3roky 22kg a ja mam 50kg a 168cm
nas syn ma takmer 16 m, v poslednej poradni, co bolo cca pred necelym mesiacom mal 83 cm...a 9,5 kg...ale nema byt po kom tucko
Nas syn ma 5 mesiacov a ma 80cm a 8 kg, je strasne dlhy..a vraj je to v pohode..kazde dieta je ine 🙂
http://www.mamaaja.sk/tipy-pre-vas/die-a/vaha-a.... my sme cisty priemer 20 m za tyzden a 82cm, 10,40kg neries hluposti nema to vyznam, s ludmi co to riesia sa ani nebav.🙂
moj ma 17 mesiacov ma 87,5 cm a cez 13 kg 🙂
moj chlapcek ma 19 mes. a 86cm,,,a 16
kil 🙂 🙂 🙂
Bud pokojna, vysku ma uplne ukazkovu, a radsej o 2cm viac ako menej, aspon sa nemusis bat, zeby zaostavala vo vyvoji. Pozri si tabulku. http://www.rodiciaaja.sk/?page=telesnyvyvoj.html
Moj ma 12 mesiacov a 80cm...a 11kg...a vobec ma nebapadlo taketo daco riesit.
Náš 8mesačný má cez 73-74cm a 8kg.. Našej doktorke sa to nezdá lebo že vraj deti v 12mesiacoch mávajú väčšinou 70cm, takže to si ani neviem predstaviť koľko bude merať keď bude mať rok :D :D
moja mala merala 82cm ked mala rok, teraz ma 2 roky aj cosi a meria 97cm...nosime velkost (zalezi od znacky) 98-104cm, podla mna je vyska dietata indvidualna, dedicna zalezitost...
nas maly mal ako 14-mesacny 12 kg a 84 cm 🙂
Náš malý má 19 mesiacov 12,5kg a 89cm, nosíme veľkosť č.92/98. Aj podľa mňa je výška dieťaťa dedičná záležitosť, ja mám 177cm a manžel 187cm, takže sme vedeli že naše dieťa bude vysoké 🙂
Môj ma 2 roky a sedem mesiacou a vazi 16 kg a meria 95 cm...a ma byt pokom taky vysoky ..po mamine 😀 ..hlavne nech je zdravucky nech pribera a mamina bude spokojna 🙂...a uz dva tyzdne sme bez dudky...
Ahoj v 18m mala 85 cm a 13 kil v maji bude mat 3 roky mame 102 cm 16kil 😉 😉 😉
nam hovoria to iste 🙂 a ked jej spravim copiky tak vyzera aj ako 2,5 rocna 🙂 neriesim, nevsimam, proste je baculka a je vysoka a este do toho ma nozicku velkosti 23-24 :DDD
Naša 18 mesačná má tiež presne 83 cm. Neriešim, staršia je tiež vysoká, s tým rozdielom, že odkedy chodí do škôlky sa nielen natiahla ale aj schudla, je z nej hotová modelka. Ale o čom hovoriť, my obaja s manželom sme vysokí a manžel je aj bruchatý, takže to by vyzeralo fakt čudne, keby boli malinké a chudunké :D
nepozastavovat sa nad tym urcite moj syn ma 4r. a vysku 114 cm co maju 5-6r.deti, tiež je po tatinovi 🙂 na 10 bude vetsi nez ja 🙂
Moj mal teraz v 15 mesiacoch 84 cm a 13 kg, bude z neho riadny chlap 😉 A starší je tiez vysoký, u nas maju po kom byt 🙂
naša dcerka je tiez velmi vysoka, ma 2roky a 9mesiacov a nosime oblecenie 110. v januari merala 104cm , teraz neviem kolko ale zase vyrastla. nohavice kupujem na 4-5 rokov , dlhe nohy ma 🙂 a chuducka je, vazi len 13,5 kila 🙂 tipuju jej 4-4,5 roka 🙂
ja mam sice chlapceka, ale ma 5,5mes, 9kg a nosi velkost 80, nieco uz aj 86 :D
moja ma tiez 18 mesiacov 9,5 kila a 84cm. Je zdrava , vyzera zdravo tak nech si hovori kto chce co chce 😉
moj syn ma jeden rok 86 cm a 13 kg je zdravy nadherny sikovny, chodi od desiatich mesiacov uplne sam a vo vsetkom je popredu od svojich rovesnikov takze nie nie je to vela 🙂 sme stastny ze ho mame 🙂
Moja mala je o 2 mesiace staršia - má 20 mesiacov, 16 kg a 93 cm🙂 keď mala 18 mesiacov merala 87 cm a to dievčatká bývajú nižšie🙂 mám vyššieho manžela, ale ja som "krpec" 🙂

Moj je sice chlapcek ale ma 15mes,a meria 87cm takze podla mna vpoho,a ved bude basketbalistka alebo modelka ) 😀 byt vysokou je super 😵