icon

3. mesačná dcérka spí v noci 10 hodín a ráno sa nevie dojesť

barborienka28
13. aug 2013

Ahojte mamičky chcem sa opýtať, moja Nellka spí od kúpania cca 20.00 hod. do pol siedmej rána..potom vstane a aj ked vypije naraz 150 ml UM, nevie sa dojesť, nechce spať a ak zaspí tak len od unavy, na hodinku a zasa vstane a pýta si jesť..cumel uz nezaberá lebo ten cmulala tak, že ho išla zjesť až jej od cmukania vyletoval z ust..Má tri mesiace, ukončené...chcela by som vedieť, či by som ju nemohla ráno začať prikrmovať napr. pudngom, nie takým hustým, ako zvyčajne, ale riedšim..aby bola zasýtena, a nechcela naraz vypiť vela mlieka..a aby aj niečo pospinkala doobedu...dakujem za rady..🙂

Strana
z3
darzneba
20. aug 2013

@barborienka28 a asi nespi rano, lebo sa vyspinkala

reanda
20. aug 2013

asi budem jedina, co si mysli, ze ked trojmesacne babo spi vkuse desat hodin, tak na tom nie je nic krasne.. teda krasne je to mozno pre teba, ale pre to dieta tazko.. asi spi sama v postielke, ked tak dlho vydrzi, keby spala pri tebe, tak sa zrejme zobudi skor.. a ked by bola dojcena, tak tym duplom.. tak je to totiz pre organizmus takeho maleho dietata prirodzene..
viem, ze som ti asi nepomohla 😝 , ale nedalo mi to, trochu ma stvu tie reci o krasnych spankoch, kazda mama sa snazi furt dosiahnut, len aby male uz konecne prespalo celu noc, pritom detom to tak vobec nevyhovuje (samozrejme, ze aj tu sa urcite najdu vynimky, ale su to iba vynimky)

a este teda k tvojej teme, ked by jedla aj v noci, tak by asi nebola nedojedena cez den a nenapadali by ta koniny s pudingom 🙄

martina833
20. aug 2013

Ja by som ju zobudila v noci aspon raz. Bola som proti tomu, az kym som nezistila, ze moja dcerka je dehydratovana. Spavala mi 7-8 hodin vkuse. Take male dieta jednoducho potrebuje pit v noci a hlavne v lete.

zuzkanik
20. aug 2013

Trojmesačné dieťatko už nebude spávať ako čerstvé novorodeniatko. Ja by som si užívala, že v noci tak krásne spí no a keď je cez deň hladná, tak ju treba kŕmiť častejšie. Samozrejme, výlučne mliekom!!! Na príkrmy je príliš skoro a už vôbec nedávajte puding, preboha!

barborienka28
autor
20. aug 2013

@darzneba och si ma ukludnila...ja som jej od včera začala dávať znova 150ml mieka, ale pridavam už aj 30 ml rascového čajíku priamo do mliečka, do hotového..lebo ma problémy s prdkaním kedže sme vysadili uplne espumisan...a nedavala som jej tri dni vodu lebo ma zjazdila zastupujuca či mi šibe..vodu dieťatku čo nemá ani pol roka, a tak nas zapieklo..BODAJ BY JU ZAPIEKLO ASPON NA ROK...za to..takže riešim to takto, a malá mi zaspí do desiatich minut, spokojná a opať mi pekne sinká aj cez den..dnes napr. jedla o dvanástej na obed, zaspala okolo pol jednej, a o pol druhej vstala, zobrala som ju na ruky, prdla si, dala som ju do kočíka a hajde von...boa som asi hodinku kym nzačalo fukať a schyľovať sa k burke, prišla som domov, nechala v kočíku, a spala do pol šiestej večer...o pol osmej už spala okupana, napapaná...takže asi preto sa nevedela dojsť, lebo jej bolo mál tých 120..Dať niektorým lekárom študovať odznova..za tie hlupe nazory ktoré majú...uz nebudem nič počuvať...tabulkuju mi dieťa...

Strana
z3