icon

3-ročný syn v škôlke štípe ostatné deti, poslali nás na rôzne vyšetrenia

minuska626
14. jan 2020

Dobry den prosim vas nestretol sa u vas taky pripad nas maly syncek 3.3mesiacenv skolke stipe deticky pekne mu vysvetlujeme aby to nerobil ze to deticky boli a stale stipe poslali nas na rozne vysetrenia venujeme sabmu kazdy den hrozy ze ho vyhodia so skolky . Prosim vas nnapiste mi k ste mali taky pripad dakujem velmi pekne

romanovic
14. jan 2020

@minuska626 moja staršia dcéra ma ako mala hryzla. Hryzla myslím tak, že mi aj slzy vyhrkli. Vysvetľovala som do aleluja, tresty dávala (myslím zákazy), žiaden účinok. Až raz na uhryzla tak, že som myslela, že mi odhryzla prst a ja som ju v sekunde z tej bolesti hryzla nazad. Vyplestila oči, revala ako pavian. Povedala som jej, že zakaždým keď hryzne mňa alebo niekoho iného, ja ju takto uhryznem nazad. A bolo po hryzeni 😁

martina1201
14. jan 2020

@minuska626 ahoj, môj najstarší syn hrýzol tiez, najradšej svojho bratranca. Skončil po Tom ako ho bratrancov a mama uhryzla. Viac nehryzol :D

pininka1
15. jan 2020

Áno, stopu, hryzú a pod. Je to reakcia dieťaťa. Keď som robila v škôlke ja, už sme vedeli ktoré dieťa čo robí a podľa.toho sme na nich aj dávali zvýšený pozor.

mijama29
15. jan 2020

@minuska626 presne ako pise @romanovic. , mali sme dieťatko, ktoré hrýzlo vsetky deticky v jasliach a tak sme poradili toto rodičom. A zabralo. Aj keď to znie možno zle ale poučí sa.

nelinka2009
16. jan 2020

@minuska626 mne malý detičky hrýzol... Spýtala si sa ho prečo to robí? Lebo napr. ja som po synovej odpovedí ostala v takom šoku, že už som ani neriešila... Doma zbytočne, to musia aj tak hneď v danej chvíli učiteľky...

minuska626
autor
16. jan 2020

@pininka1
A po case prestali deticky to robit lebo nas poslali na kadejake vysetrenie ze musi mat papier ze je vhodny do kolektivu a povedali nam ze 3 mesiace ma prerusit skolku. Nieje to statna ale sukromna

pininka1
16. jan 2020

@minuska626 áno a robia to aj v štátnych škôlkach, kamoške tak vylúčili po mesiaci. Teraz chodí do malého kolektívu a je všetko v poriadku. Je to vždy len o prístupe. Dieťa potrebuje čas.