icon

6 mesačný z ničoho nič začne kričať. Čo s tým?

vtomka
6. apr 2010

Dobry den....velmi rada by som sa opytala,ci sa niektora mamicka stretla s krikom u babatka. Nie s placom,ale s krikom. Mam takmer 6 mesacneho synceka,ktory odrazu zacal kricat.Jednoducho zatne pasticky,niekedy sa cely vzopne a a z hrdla sa mu vyderie zvuk,akoby bol pan temnoty... 🙂 Stava sa,ze sa na tom dokonca este aj zasmeje,ale ja sa bojim,aby z toho kriku nezachripol,niekedy,ked to zopakuje par-krat po sebe,rozkasle sa. Co s tym?

latvia
6. apr 2010

😀 to poznaaam, moj jacal tak isto a teraz, na 8.mesiaci to zacalo znova 😉 dieta svoj hlas objavuje, podla mna to nieje nic zle....ale ak mas pochybnosti, zavolaj doktorke 😉

wewe4
6. apr 2010

môj zase začal akoby vískať 😀 je to zlaté, nemyslím si, že by to detičkám mohlo ublížiť..teda dúfam 😕

saza007
6. apr 2010

moj maly tiez vyska skoro nonstop. pravdepodobne pri nom pridem o sluch 😅 . Robi to len tak pre radost, objavil svoj hlas 😵 Nedavno sme boli v kaviarni a ludia sa az po nas pozerali, ze co tomu dietatu je 🙄 A on si len veselo krical dalej a medzitym sa usmieval 😅

pink_lady
6. apr 2010

😀 😀 😀 😀 tak my kricime aj vyskame a ja uz rozmyslam (prave pred hodinou som sa "rozhodla") ze si budem davat asi upchavky do usi, sak ma uz bolia 😀

zajaciq
6. apr 2010

aj ja volam moju Ukricancek..ale to aj place do toho. v porodnici ju volali Pistalka.. veru hlasovy fond ma riadny 😅 😕 😔