icon

Akčné 10,5 mesačné dieťa

5k
16. feb 2012

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať a snáď poradiť. Moje dievčatko má 10,5 mesiaca. U týžde spáva len jeden krát na obed. Sama si to posunula. Večer mi zaspinká okolo 20:30 a na mliečko sa budí len raz v noci. Ale to spanie, fúúúúúúúúúú. Asi mesiac nám spí veľmi čudne. Veľmi cestuje, z jednej strany na druhú, hádže sebou, keď sa prevracia. Ja sa budím zhruba každú hodinku alebo aj 30min na buchnutie, lebo so sebou tak hádže, že si vždy buchne hlávku...........riťušku stále vysúva až do nebies a ryje sa na kraj postieľky. Aj keby som ju dala na stred, za chvíľu je hlávkou dobre že nie medzi mrežami. Celú posieľku - za hniezdo - sme obalili aj vankúšmi. Minulý týždeň sme ju v noci o 3:15 našli POD postieľkou!!! Viete si predstaviť to zdesenie, keď som počula len mrnkanie, také jej preberanie na mliečko a ja som ju v polospánku začala hľadať, ale v postieľke nebola. Manžel hneď zapálil veľké svetlo a ona bola pod postieľkou..................
No proste ma zaujíma, či má niekto také akčné dieťatko ako my. Inak ona je veľmi aktívna aj cez deň. Má problém celkovo s ležaním, aj prebaľujeme vždy dvaja a máme problém. Prosto ona sa pri ležaní nudí..................................
Ďakujem za všetky príspevky!!!!!!!!!!!!!!!!!!