icon

Aké oblečenie používajú väčšinou Vaše deti?

veronique_1
20. aug 2011

A) nove, znackove
B) nove, obycajne
C) pouzite po detoch pribuznych, kamaratok
D) pouzite, znackove
E) pouzite, obycajné
Ak kupujete pouzite, kde:
a) second hand
b) burzy
c) internet
My hlavne A, C a ked kupujeme pouzite, vyskusali sme aj burzy a net

olifcek
20. aug 2011

A, D, c,
malicko a,
sem tam B
topanky A

mirka285
Odpoveď bola odstránená
iwuskaaa
20. aug 2011

Nové veci kupujeme najčastejšie v Tescu. Nové objednávam aj cez internet, hlavne Next, Nike a Adidas.
Topánky často Deichmann a úplne najradšej využívam nákupy v Second handoch....Vždy natrafím na super veci, ktoré sú kvalitné, niekedy úplne nové a hlavne za super ceny 🙂

martinkatinka
20. aug 2011

Tiež rozmýšlam, že načo sa dotyčná pýta.. je to len prieskum, či ako??
Inak si myslím, že kupovať značkové veci sú zbytočne vyhodené peniaze... niektoré veci nezodpovedajú cene kvalitou....

briketa
21. aug 2011

moje deti aj tak najradsej behaju hole a bose.....

monuska342
21. aug 2011

AB

lizatko1009
21. aug 2011

A,B

darinkazv
21. aug 2011

A, B, C, D, E + c 😀

hajanka
21. aug 2011

je diskutabilne ake je to znackove oblecenie a ake je obycajne... pretoze kazde oblecenie ma nejaku znacku, aj cinske ci od vietnamcov maju svoje znacky na vysacke 😀

kupujem A

nice202
21. aug 2011

nerozumiem, naco toto niekto zistuje. naco su dobre tieto udaje? aky je rozdiel medzi znackovym a neznackovym? asi to trebalo aj rozpisat. tesco je znackove?

tosomja
21. aug 2011

kým nechodila, tak nové, nemuseli byť značkové, hlavne nové...teraz, keď sa hrá, hocikde si sadne, hocičo do seba utrie, používame aj použité, darované od príbuzných - podmienka je, aby boli čisté a nemuseli sme ich vrátiť... 😀 Topánočky len nové, kvalitné.

titkovamiriam
21. aug 2011

z kazdeho rozku trosku,najcastejsie nove cez net starsí synovia vacsinou znacky z anglicka a topanky len nove pre kazdeho a samozrejme nie trhoviskove, to je u nas klasika nikdy som detom nedavala topanky po starsom a podobne-ja ked kamosky chcu im darujem topanky ,no ja si nevezmem ,inak veci ked mi niekto chce darovat vezmem.

ollako
21. aug 2011

ja mam povacsinou veci nosene po setrinych detoch cize C a ked musim nieco kupit tak obycajne takze B, znackove nemam aboslutne nic ani ja, ani moje deti ... pre mna by som si to dobriala, mozno ked sa zamestnam,a vo vypredaji, no pre deti skoda penazi, ked vidim, ze sa starsi vie behom 5 min. zaspinit ako prasiatko, mladsi zase vsetko flakate od jedla...jedine na topanocky si potrpim, to sme kupiku aj znackove NIKE, a vacsinu kupujem v zdrav.potrebach SANTE

happy8051
21. aug 2011

vsetko dokopy, topanky len nove

maryanna
21. aug 2011

uz druha otazka od tej istej zakladatelky viac menej statistikoveho radu, asi pise nejaku pracu ci pracuje pre prieskumne agentury?

vodnarky
21. aug 2011

ako kedy..ked je nejaka akcia,zlava tak aj A..inak normalne,bezne B..
topanky A..

lenka311
21. aug 2011

Ja kupujem po sekáčoch, tu na tejto stránke som tiež toho dosť pokúpila a nejaké veci mám po sestriných deťoch. Niečo si zase vymieňame s kamarátkou, tá má tri deti, ja jej dávam po dcérke, ona mne po starších dvoch.. No hold, závidím ženám ktoré si svoje ratolesti môžu obliekať stále do nového, ale keďže som s malou sama, musím riešiť dôležitejšie veci, ako potraviny, hlavne...
Kým si moja drnda nezačne vyberať oblečenie, tak to ani riešiť nebudem, hlavne nech to nie je dotrhané a je to čisté, to je podstatné. 😎 😎

maca793
21. aug 2011

v poslednej dobe sekáče, nájdem tam krásne nové kpsky za super ceny a raz do mesiaca v akcii po 1 euro alebo aj po 0.50centov. Takko, Tesco, prestala som nakupovať cez mmb, lebo ponuka sa na vek najmenšej pomerne zmenšila 😀 a už je pri nej potrebné aj premeranie hlavne mikín a nohavíc. 😉

rosienka
21. aug 2011

Dobra otazka akurat pre snobky, inak neviem co by to malo komu pomoct... Ja sa potesim kazdemu dobremu pouzitemu. Noveho mam tak max. 60%, zo zaciatku asi len 30%, kedze mam super kamosky s detmi.

mandarinka1983
24. feb 2013

ahojte volam sa alena gdo daruje veci moja malicka ma asmu ma 1 rok som sama mamina topanki aj veci dakujem vam, nanu bodiki

janana1612
25. feb 2013

A,B ...

usiko
25. feb 2013

98 percent pouzite zo sekaca./......alebo od znamych.....minimum novych veci.....

lucyfuk77
25. feb 2013

B D a) b) c) 😎

adri2211
25. feb 2013

A a D cez net

yesno22
25. feb 2013

Oblečko niečo nové, ale väčšina zdedené po kamoške a sesterke. Občas sa náhodou pritrafí značkové ale nie nové, to sú podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze na tých pár týždňov/mesiacov...topánky vždy nové a tie teda len kvalitné. Nosené len do rezervy. 🙂

sevi
25. feb 2013

A B C D E c (c-ale malokedy.)

katussamus
25. feb 2013

Kupujem len A a B, malinko C od sestry ale medzi mojími a jej deťmi je veľký vekový rozdiel /12 rokov/ tak to je len pár kvalitných vecí čo prežili 😀 Topánky vždy nové a len kožené !!!

ivanaa80
25. feb 2013

C, E a v poslednej dobe aj B, veci pre malého v jeho veľkosti sú dosť znosené a často kúpim v rovnakej cene ako použité aj nové veci, veľa vecí kupujem cez internet z bazáru, ale iba oblečko, topánočky kupujeme nové...

turistka
25. feb 2013

B 😉

mariannkkaa
25. feb 2013

my pouzivame B, D a E. pouzivane kupujeme hlavne c, obcas b. pouzivane kupujem ak je v dobrom stave a za nizsiu cenu ako nove. na znacke nezalezi, hlavne aby sa mi to pacilo a nebolo moc znosene. ak nenajdem pekne nosene, tak som odkazana na nove a to je prakticky vsetko H&M, obcas Tesco, ine obchody su velmi drahe.