Ako často kaká vaše ročné dieťa?
Moja malá zvykne kakať minimálne 3 x ale niekedy aj 5 - 6 krát. Zdá sa mi to veľmi veľa, obmedzuje ju to v spánku a má z toho úplne červený zadoček, aj keď jej ho stále umývam.
Ahojte mamicky idem si k.vam po radu syn ma.3.roky a.uz to psychicky nezvladam syn casto kaka stale tlaci hra sa kaka papa kaka spi kaka ale stale je to len po trosicke a take tmave hnede a tvrde.kupila som mu probitika take.tie.maciky no nepomaha fakt neviem.co dalej on proste.nikdy nema.cistu plienku a.aj ked kaka.po trosicke strasne to zapacha ja vlastne nepametam kedy sa.normalne vykakal. Poradte mi uz som zufala k lekarke sa.bojim snim ist este.nikdy nebol.chory ani nesoplil ani nekaslal ani neviem ako reguje na zbysenu teplotu kedze.nikdy ju chvalabohi nemal ale.z kakanim mal do 2 a pol roka problen ze.ji mam.tvrdu a.nepravidelnu asi kazde 4 dni sa.vikakal a.velaaaa teraz.je to ine stale tlaci ma pocit ze sa musi viprazdnit aj pocas spanku v noci

nasa mala niekedy kaka aj 4x, vsetko to zavisi od toho kolko spapa 😉 teraz bola chora, mala vysoke teploty, velmi malo papala... tak kakala ledva 1x za den. uplny nezvyk 😀