icon

Ako naučiť 2,5 ročnú dcéru čítať kvôli vyšetreniu?

mirinda10
21. aug 2012

Potrebovala by som poradit ako mam naucit dceru bude mat 2.5 roka citat, ideme na jesen opat k ocnemu a budeme citat s okuliarmi nakolko na poslednej kontrole jej namerali dioptrie a cylinder na jednom ocku. . Akakolvek rada pomoze nakolko je najvyssi cas zacat ked tam mame ist o mesiac.

Strana
z2
povuma
16. nov 2012

@ebbi tie okluzory su vyborne latkove
http://www.okluzory-latkove.cz/

ebbi
16. nov 2012

@povuma mame aj latkovy, mame vsetky mozne druhy 😀 citala som, ze staci 2 hodiny denne nosit okluzor, vraj to ma ten isty efekt ako nosenie cely den, to su nejake najnovsie info...tak neviem☹ ale od dr. to nemam, tie nemaju nikdy najnovsie info 😉

mirinda10
autor
16. nov 2012

@ebbi my sme iba prelepovali ocko od 1 roka na 3 mesiace a pekne sa jej to spravilo, nas pediatricka hned poslala po rocnej kontrole v poradni. Okuliare zatial nemame. Ja mam okuliare iba posledny rok, tak som zacala ako 41 rocna ale to uz aj asi vekom ide, ze sa nosia okuliare

sashena1
17. nov 2012

@ebbi no moj maly chodi na ocne v Puchove a doktorka je uplne fantasticka. Chodia za nou z celeho slovenska. A ano nosili sme okluzor s okuliarmi, kupila som mu latkovy co sa nasuva na okuliare a nepada, nepoti sa mu ocko a je to velmi prakticke, neviem ci ich predavaju vsade lebo zatial som ich inde ako u nasej ocnej nevidela ale da sa velmi jednoducho usit 😉 uz som mu robila 3 na vymenu aby sa mu to nezunovalo 😀
@mirinda10 nie je za co...dufam ze vam to pomoze 🙂 A drzim palce na kontrole 🙂

sashena1
17. nov 2012

@ebbi az teraz som si vsimla ze ti tu uz ten latkovy radili 😅 inak mne ta doktorka vravela ze minimalne 8 hodin denne ale najlepsie je cely den a vraj ked pojde do skoly tam ho nemusi nosit aby sa vedel sustredit 🙂

povuma
17. nov 2012

@ebbi mne vždy očna povedala kolko ma okluzor nosit, či pol dna, alebo napr. len dve hodinky, teraz nemá vobec..ale máme aj okuliare 🙂

zlatka6
4. aug 2014

My sme boli tiez v piatok na ocnom,maly bude mat 3roky v oktobri.Citat nevedel,ale dala nam domov papier na ktorom je hviezda,srdce a kruh a mam ho to naucit.Srdce a hviezda nevie ani poriadne povedat,ale vraj ak to nebude vediet zopakovat mam im vymysliet ine nazvy,ktore mali vie zopakovat.Bojim sa len toho ze ho to naucim podla nasich nazvov a chudak bude zmateny,ked bude vacsi nebude chapat preco je jeho napr.bim bam,srdce a blik,hviezda.Za 5mesiacov mame ist na kontrolu a uz teraz sa jej bojim.aj tie hrablicky ho mam ucit myslim to E,ale to uz hadam nejak zmaknem ☹

Strana
z2