Ako naučiť deti fúkať si nos?
Ako ste deti naučili fúkať nos ? Vôbec nám to neide stále fúka dovnútra má 3 roky a nevie to pochopit
Najlepšie nejakou hravou formou
Ukazovala som to synovi tak ze sa s ústami nadychne a potom zavrie pusu a nostekom vydychne
Ako funi jezko. Streknem mu sterimar do noštek a vyfukne. Od 1,5 roka si fúka nos sam, odsávačku nemôže ani vidieť.
Guličky by asi skončili v nose 🤦♀️ a nebolo by to prvý krát tak toho sa bojím
Možno vyskúšam toho ježka nájdem na nete skončí robí
Ma casu sa este ucit ked to nejde skus o par mes neskor
Polozis malicku gulicku na stol (zo servitky aby bola lahka) a hras hru kto dofukne nosom dalej. Ale nie teraz ked ma sople, ale ked bude zdravy.
Ja som videla niečo také, že položiš malú guličku na stol a musí do nej fukať nosom, aby sa odkotuľala 🙂) Mojho syna to naučil priateľ, ani neviem ako, ale pochopil to rýchlo, ja som bola pripravená na túto hru :D
Vo vani pred zrkadlom som strekla morsku vodu do nosa a nasledne vyfukla. Najprv som im to ukazala ja a potom opakovali. Bola to vzdy naramna zabava..
Ja som to naučila deti tak, že som si dala na dlaň chumáčik vaty a oni ho museli odfúknut noštekom, ústa museli byť zavreté, chcelo to trochu tréningu, ale prišli na to...
Chalanov sme tu ucili tiez formou jezka.
Mala zacala smrkat nieco okolo 1.5 roka - videla brata a bolo jej to strasne vtipne. Tak opakovala po nom 🙂
Nijak. Musi dospiet a chciet spolupracovat.moj ma 3,5roka a nevie smrkat. Poznam aj 15 rocneho co vraj nevie smrkat. 😅 proste nasemu ukazem ale opakovat nebude ani za toho boha. Tak cakam. Raz mozno zazrakom to pride samo. Vsetky vyssie uvedene som skusala. V klude,hravo, bez natlaku 🤷♀️😅
Nas bude mat 4 a ide mi to na nervy, ako to nie a nie pochopit. Obcas sa zadari. Ale pre porovnanie, 19 mesacna to uz vie 🤪.
Hrali sme sa na slona, ježka.
U nás funguje nech urobí "zajačika" do vreckovky, 1,5 ročný sa to naučil. Niekedy musíme síce na striedačku aj ja aj on, ale pochopil to veľmi rýchlo

Robiť ako ježko, fúkať nosom gulicky.