Ako odplienkovať v tomto období?
2. nov 2015
Ahojte, dcérka má už 2,5 roka, plienku doma nemá, len na spánok...už nám to celkom šlo aj vonku, keď bolo teplo, potom sa jej začali stávať nehody, aj prechorená bola, netrápila som ju s tým. Teraz ideme na to znova, ale na poobednej prechádzke sa pocikala...hneď s ňou šla babka domov, ale aj tak ma zaujíma, ako to urobiť v chladnom počasí? predsa mohla prechladnúť aj za pár minút. Doobeda sa jej to nestalo, ale už nechcem aby plienky nosila, aj to chápe, viem, že je schopná to zvládnuť, len bez nehody na začiatku to asi nejde...stalo sa vám v začiatkoch, že ste to museli riešiť, hlavne to pocikanie v chladnom počasí?

@nikusssik Ahoj,obe deti boli odplienkovane prave v takomto obdobi.
Prosto v lete nebol ich cas.
Nosila som nahradne oblecko,ale nebolo treba.
Okrem nehody,ked sa maly pri cikani ocikal,sme to nevyuzili. Nosila som to asi tak 2-3mesiace
Paradoxne sa pocikal ako takmer 4r.,ked bol zaujaty hrou a uz to telo nevydrzalo. Utekali sme domov,ale nastastie neprechladol. Mozno preto,ze mal akurat na sebe nepremokave zateplene nohavice do dazda z lidla.
Ale zo zaciatku som mu este na von davala plienku. No vzdy bola sucha,tak asi po mesiaci od odplienkovania som s nim sla bez plienky,ale s nahradnym.oblecenim. Nastastie ho to neplietlo a pytal sa pekne.
A naor.mala dostavala aj na dlhsiu cestu plienku do auta,sli sme 12h.do Talianska,no aj tam.i spat to zvladla bez pocikanej plienky. Sice uz bola kusok cez 3r.,no ona sa odplienkovala az 2m.pred 3.r. Dovtedy to nebola schopna zvladnut bez castych nehod.