Ako postupovať, keď je učiteľka v MŠ alkoholička?
Dobrý deň mamičky, prosím vas poraďte ako riešit situáciu. Máme doma dcérku ktorá nastupuje v septembri do prvej triedy do MŠ. Učiteľka, ktorá ich bude učit ma rada alkohol....Viem že chodí do práce opitá a naleje si aj v školke. Dokonca to vie aj riaditeľka aj statosta obce... dokonca to kryjú 😲. Už niekoľkokrát nafúkala. Ich riešenie bolo aby učiteľka doniesla potvrdenie od lekára že sa ambulantne lieči. Komu sa sťažovať? Ako docieliť aby tam nerobila. Ďakujem
Ja pracujem v skolke...a teda viem,ake je niekedy narocne sledovat vsetky deti,ked sme napriklad vonku. Mam pocit,ze mam tak sto oci...vsade. Neviem si ani nahodou predstavit,ako to moze dat niekto s alkoholom v krvi. To nie su papiere na stole v kancelarii,ale deti. Chapem,ze je v tazkej situacii,ale to je bohuzial jej problem. Mala som davnejsie kolegynu,ktora trpela anorexiou,bola vyslovene zla na deti. Riesila som to s riaditelkou a ta mi len povedala,ze to ma teraz tazke v zivote. To bolo cele riesenie. Odisla som ja.
Ale ok,budme ludski. Zajdite za ucitelkou,povedzte jej co treba. A hned aj za riaditelkou. Nenechajte to len tak.
@erika62 mali sme to isté v meste.Vsetci to vedeli a dodnes pije a robí s deťmi.Na šťastie syn chodil do inej triedy.Odpoved riaditeľky bola deti ju milujú, nemáme nikoho iného za ten plat ..bolo z nej cítit alkohol nie, že by sa tackala, ale ....písal sa anonym riaditeľke aj vyššie...až sa zvolalo rodičovské kde diplomatický vysvetľovali samozrejme bez učiteľky každý sme nejak...nemá ľahký život prácu miluje....všetci to prehliadali

@erika62 No takéto kauzy vždy končia tak, že kým sa nestane dajaké nešťastie tak sa to nerieši..mnohí ľudia preto siahli po možnosti volať rovno TV...