icon

Ako sa hrávate s deťmi, keď vonku prší?

vasjar
31. aug 2022

Ahojte, ako dieťa (14 mes) zabaviť keď vonku prší?

tosomja
31. aug 2022

@vasjar ideme vonku aj tak. Mláky sú naj. 🤣
Ale nie, srandujem, ona ešte nechodí, tak ale páči sa jej v kočíku a pršiplášť 🙃 smeje sa, ako to na ňu prší.
Syn už chodí domov ako vodník. Mokrý od hlavy po päty. Doma by som sa zbláznila. To sme len vtedy, keď je vonku veľmi chladno fúka a do toho prší, alebo búrka, vtedy sa bojím.

evica17
31. aug 2022

@vasjar my tiež chodíme vonku aj keď prší,syn je spokojný ,najlepšie s ani páči pod okapom ako je celý mokrý a kvapci to naňho. Ale to sme len chvíľku von,Max polhodku.
A potom si čítame knižky, alebo minule len tak sledoval vonku búrku cez okno,môžte maľovať spolu,alebo upiecť nejaký hrnčekový recept a potom upratať. Prípadne pokukaj instagram. Nejaké aktivity pre deti,montesori aktivity

jaskolka
31. aug 2022

Doma sa hrá, carbe si po papieroch, dám mu suché veľké cestoviny a on si "varí" sype ich do tých detských riadov,tetaz ma obdobie plastelíny, alebo ten kineticky piesok celkom si obľúbil, prezeráme knižky, sleduje telku (Duck TV, lala TV).Ma už 2 roky, teda vie sa už aj sam trichu zabaviť, nájde si dačo.
Ako 14 mesačný toho vela ešte nedal, to ledva už chodil, zapla som mu hudbu, ukazovali sme obrázky v knižke, ako robia zvieratká, vyťahoval všetky hracky, trhal staré letáky, obzeral šuplíky, ktoré mal povolené a podobne.

dskjhfdlkdjhl
31. aug 2022

Chodili sme za kazdeho pocasia, dazd nie je ziadna prekazka. Samozrejme, kazdy den sme sa hrali aj doma-moje deti uz v takomto veku "kreslili" a "citali", okrem toho sme stavali kocky, klasicke, aj lego, vyrabali nieco z plasteliny, vystrihovali, alebo sme tancovali/cvicili.