icon

Ako zistíte, že dieťa má talent?

15. feb 2024

Maminky, mam dcerku ma len 4 roky ale mam pocit ze velmi pekne kresli.
Ale mozno je to normalne neviem. Ako ste prisli na to ze to dieta vyslovene k niecomu taha. Lebo mala sice kresli pekne ale nemam pocit ze by to bolo jej neviem ake hobby. Nakresli tak jeden dva obrazky za tyzden.

A naopak dozaduje sa velmi skusit korcule. Ladove, kazdy den to pocuvam a pritom na ich ani nestala ;)

slavomira236
15. feb 2024

Aj moja kreslinod kedy vie drzat ceruzku v ruke
Ale moja kresli kazdy den. Do skolky kazde rano isla s obrazkom. Ona kademu kresli obrazok kam ideme tam s obrazkom.

majamat
15. feb 2024

moja dcera pekne kresli,a le ani neviem ako to presne bolo.
v 4r sme asi len zacali tusit, ze ma talent, alebo som to mozno ani nevedela. uz si nepamatam.
viem, ze na zaciatku kreslila menej, ked sa jej nedarilo, dost zurila.

raz ked bola este fakt malinka, nakreslila na parkovisko taku tu detsku postavicku - palicka v strede, 4 palicky - koncatiny, kruh hlava. no ona otmu dala aj oci, nos a uasta a aj prsty. a ot bola fakt este mala. neviem rpesne kolko mala.

v 4r chodila do skolky a teda tam sa uz ukazalo, z ekreslit vie, zamerala sa vzdy na detaily, co ine deti prehliadali. no neviem ci to bolo tak badatelne uz v 4r, alebo az neskor.
v predskole sme to uz vedeli, aj som rozmyslala nad ZUSkou, ale nakoniec sme pockali az do 1rocnika. odvtedy tam chodi. ma 13r.

deti95060810
15. feb 2024

nám v mš povedali že dcéra pekne kreslí mala asi 3,5 r. - ja som tam žiadny talent nevidela, len také menej podarené kresby...
9 r. chodila do zušky na odbor kreslenie.

vikusjk
15. feb 2024

Moja tiez pekne kreslila, videlo to viac okolie, ako ja sama, velmi ju to bavilo. Doteraz pekne kresli, ale uz ju to tak nebavi. Ono zaujmy sa menia, moja si uz presla aj klavirom, aj korculovanim (kolieskove aj ladove, ladove obcas stale zajde na klzisko) ale momentalne tancuje. Stale vsak pekne kresli, cize ak to bude chciet rozvijat, tak ju podporime

simca06022011
15. feb 2024

Skúšame, učíme všetko zaradom. Dôležité je aj aby ju to bavilo

minka201
15. feb 2024

Ahoj, napíšeš mi, prosím, súkromnú správu? 🙂

nwnw
15. feb 2024

Nemam extra talentovane deti, ale kamaratkin kresli stale a fakt nadhera. Ma foto pamat. Kresli si postavicky z TV ale ze uzasne.
Treba podporit co chce. Casom sa mozno prejavi. Ber to tak ze aspon ma zaujem o sport s tymi korculami.

lenkasarka
15. feb 2024

Počas dcérinej puberty som prišla na to,že má super talent a to vytočiť ma za 2 sekundy. To len tak mimo reči😁
Podporuj dcérku v tom čo ju bude baviť

babulkomale
15. feb 2024

Vcelku jednoducho, chytil gitaru, hral, chytil akordeon, hral, sadol ku klaviru, pozrel video na nete a naucil sa sam obojrucne skladby, tak sme ho prihlasili na hudobnu 😃
Teraz v puberte hra kvalitne na nervy 🤪

queen_mary
15. feb 2024

Ja teda nejako aktivne talent nehladam, len ked nieco syna bavi, tak to rozvijame/venujeme sa tomu. Uz 2 roky ho drzia zvierata, mame pochodene prirodovedne muzea wie, londyn, vzdy ked nieco chce za odmenu, tak chce muzeum alebo zoo (muzeum ho bavi viac, tam ma istotu, ze to zviera uvidi 😀).. pomenuje asi 300 druhov zvierat v slovencine a anglictine.. tak kym ho to bavi, tak mu hladam k tomu aktivity... mozno z neho raz bude zverolekar alebo zoolog, alebo si o rok nespomenie, a budeme mat nieco ine 😊

Cize ak mas pocit, ze pekne kresli, tak kreslite, davaj podnety, skusajte rozne farby, platna, tus,... pripadne teda kruzok..

A teda ucitelka v skolke podla mna upozorni, ak dieta v niecom vynika.

blumie
15. feb 2024

No moju dceru sice bavi kreslenie a malovanie dost, kazdy den sa tomu doma venuje. Ale teda ja som ju viedla zo zaciatku hlavne sportovym smerom, pretoze mala vela energie. Bolo nezastavitelna, cize v 3r zacala chodit na taky detsky balet, kde sa ucili tancovat jednoduche tanceky, teraz presla na gymnastiku lebo chce vediet mlynske kola, salta, kotrmelce a pod. V 3,5r uz samostatne bicyklovala, tento rok ako 5r sa ucila korculovat na lade, mala aj kratky kurz. A zajtra skusi 2hy raz v zivote lyze. Takze skusame, nie zavodne len ako hobby. Ked ju nieco zaujme a bude mi to davat zmysel tak ju urcite podporim. Velmi sa pyta chodit na anglictinu, len teda sustredenie je slabsie u nej, takze cakam ci a kedy.