Ako zostať kľudná a nad vecou ?
Dobry den,mate nejaky grif ,ako odnaucit 2rocne dieta od buchania si hlavicky?Bucha si ju,ked ho potrebujem odlozit na chvilu,lebo mam pracu,varim,robim s horucou vodou alebo tak,cize dam do ohradky,ktora ma tvrde drevene dno,zacal uz aj o plastovu stolicku,ked v nej sedi,to ale nie casto,len skusa.No ma uz na cele modrinu a ja skutocne potrebujem aj nieco urobit,uvarit a s dietatom pobehujucim okolo to nie je mozne ani bezpecne.
Co znamena, ze kuchyna neni prisposobena? Ja som asi fakt mimo, ale s dvojrocnym dietatom by som uz v pohode isla aj stanovat...
@lindusss2016 No tak ja tam mam telku,ktora ho zaujima,dala by sa zhodit,este nemam schodisko ohradene,no o tom,ze uz mi pokazil jedny zaluzie nedavno ani nehovorim-okna mam dlhe a aj balkonove dvere.no a ked cedim nieco alebo tak,tak ja si to neviem ani predstavit.Ked uvidim,ze ano,zotrva aj na jednom mieste a bude ho bavit sa venovat dlhsie jednej cinnosti,tak to bude ine.V tej ohradke je naozaj len nevyhnutny cas,nemaval s tym az donedavna problem,teraz zacal robit naschvly vseobecne a ako som pisala,iba mne.Je to tazke,chcem byt dobrou kludnou mamou a vzdy ma vytoci.
@bociandy Vyskusam...🙂
@derdia jaaj,uz skusam mozne aj nemozne,no bezuspesne.Jaj,vyskusam s tou ciapkou.Ina miestnost nemoze byt,lebo poschodie.Ach jaj
@marion09 Chapem,chapem.🙂
@martina2ve No a ako to buchanie riesis,ci nie je to az tak intenzivne?
A Tvoje dieťatko má nejaké zdravotné problémy? Teda keď ho dávaš vo veku 2 rokov do ohrádky. To mi príde divné. Nemôžeš ho zapojiť do práce? Nech aj on varí v svojich hrncoch a pod.
Skusila som,bavilo presne minutu.
Áno sú rôzne deti, kým ja som svoju brala napríklad aj ku kozmeticke lebo som ju nemala kde nechať, v kľude si prezerala knižku alebo ju kozmeticka dala na stoličku a dívala sa, že čo vlastne tej mojej mame robí tak druhá kamoška mi vraví, že u nej neexistuje, žeby hádam aj z okna vyskočil! Kým moja sa v kľude hrala v pieskovisku, kamoškin chlapec sa stveral pomaly po stromoch, takže sú deti a deti! Ale ja som ju vždy zapajala do prac, má 5 rokov, vie zavesiť prádlo na susiak, natrieť si chlebík s maslom, vysavat, pomáha mi piecť, vyberie prádlo z práčky! Ale zas musí mať náladu 😂 Takže dieťa musí podľa mňa vidieť, že mama musí robiť aj niečo iné ako sedieť pri nom celý deň! Tiež sa mi stverala kade tade ale párkrát prišla k úrazu a vedela, čo už potom môže alebo nie
Dakujem,mozno som naozaj si zarobila na tento problem sama a teraz je to tazke.Dakujem za vsetky nazory.
No ale to je di kola, ked budes nervozna, on bude tiez. Ked sa skludnis, nechas mu volny priestor a budes pekne vysvetlovat, tak to bude vsetko ok, uvidis, vyskusaj
Ako riesim buchanie? Nijak...
nasa mala ma 2r a 2 mesiace,uz chape ze ju to boli a place, ale iba ju upozornim ze nech to nerobi... ale neni to vyslovene trieskanie silno hlavou o stenu/zem ale je to naschval.
@lindusss2016 Dakujem.

@bobricek1979 moje deti sa hravaju veru s kadecim, dcera mala okolo roku a polstrukovinove obdobie, kedy presypala, triedila, atd, maly ma 2 roky v ohemradke nikdy nebol, nelozim mu vsade za zadkom, tatovi normalne pomaha pri praci s naradim, srobami atd. Vzdy detom vysvetlime, co to je, na co to je a nejedia to, preco by mali?