icon

Ako zostať kľudná a nad vecou ?

15. jan 2020

Dobry den,mate nejaky grif ,ako odnaucit 2rocne dieta od buchania si hlavicky?Bucha si ju,ked ho potrebujem odlozit na chvilu,lebo mam pracu,varim,robim s horucou vodou alebo tak,cize dam do ohradky,ktora ma tvrde drevene dno,zacal uz aj o plastovu stolicku,ked v nej sedi,to ale nie casto,len skusa.No ma uz na cele modrinu a ja skutocne potrebujem aj nieco urobit,uvarit a s dietatom pobehujucim okolo to nie je mozne ani bezpecne.

Strana
z2
lindusss2016
16. jan 2020

@bobricek1979 moje deti sa hravaju veru s kadecim, dcera mala okolo roku a polstrukovinove obdobie, kedy presypala, triedila, atd, maly ma 2 roky v ohemradke nikdy nebol, nelozim mu vsade za zadkom, tatovi normalne pomaha pri praci s naradim, srobami atd. Vzdy detom vysvetlime, co to je, na co to je a nejedia to, preco by mali?

lindusss2016
16. jan 2020

Co znamena, ze kuchyna neni prisposobena? Ja som asi fakt mimo, ale s dvojrocnym dietatom by som uz v pohode isla aj stanovat...

autor
17. jan 2020

@lindusss2016 No tak ja tam mam telku,ktora ho zaujima,dala by sa zhodit,este nemam schodisko ohradene,no o tom,ze uz mi pokazil jedny zaluzie nedavno ani nehovorim-okna mam dlhe a aj balkonove dvere.no a ked cedim nieco alebo tak,tak ja si to neviem ani predstavit.Ked uvidim,ze ano,zotrva aj na jednom mieste a bude ho bavit sa venovat dlhsie jednej cinnosti,tak to bude ine.V tej ohradke je naozaj len nevyhnutny cas,nemaval s tym az donedavna problem,teraz zacal robit naschvly vseobecne a ako som pisala,iba mne.Je to tazke,chcem byt dobrou kludnou mamou a vzdy ma vytoci.

autor
17. jan 2020

@bociandy Vyskusam...🙂

autor
17. jan 2020

@derdia jaaj,uz skusam mozne aj nemozne,no bezuspesne.Jaj,vyskusam s tou ciapkou.Ina miestnost nemoze byt,lebo poschodie.Ach jaj

autor
17. jan 2020

@marion09 Chapem,chapem.🙂

autor
17. jan 2020

@martina2ve No a ako to buchanie riesis,ci nie je to az tak intenzivne?

vulka
17. jan 2020

A Tvoje dieťatko má nejaké zdravotné problémy? Teda keď ho dávaš vo veku 2 rokov do ohrádky. To mi príde divné. Nemôžeš ho zapojiť do práce? Nech aj on varí v svojich hrncoch a pod.

autor
17. jan 2020

Skusila som,bavilo presne minutu.

lenka2710
17. jan 2020

Áno sú rôzne deti, kým ja som svoju brala napríklad aj ku kozmeticke lebo som ju nemala kde nechať, v kľude si prezerala knižku alebo ju kozmeticka dala na stoličku a dívala sa, že čo vlastne tej mojej mame robí tak druhá kamoška mi vraví, že u nej neexistuje, žeby hádam aj z okna vyskočil! Kým moja sa v kľude hrala v pieskovisku, kamoškin chlapec sa stveral pomaly po stromoch, takže sú deti a deti! Ale ja som ju vždy zapajala do prac, má 5 rokov, vie zavesiť prádlo na susiak, natrieť si chlebík s maslom, vysavat, pomáha mi piecť, vyberie prádlo z práčky! Ale zas musí mať náladu 😂 Takže dieťa musí podľa mňa vidieť, že mama musí robiť aj niečo iné ako sedieť pri nom celý deň! Tiež sa mi stverala kade tade ale párkrát prišla k úrazu a vedela, čo už potom môže alebo nie

autor
17. jan 2020

Dakujem,mozno som naozaj si zarobila na tento problem sama a teraz je to tazke.Dakujem za vsetky nazory.

lindusss2016
17. jan 2020

No ale to je di kola, ked budes nervozna, on bude tiez. Ked sa skludnis, nechas mu volny priestor a budes pekne vysvetlovat, tak to bude vsetko ok, uvidis, vyskusaj

martina2ve
17. jan 2020

Ako riesim buchanie? Nijak...
nasa mala ma 2r a 2 mesiace,uz chape ze ju to boli a place, ale iba ju upozornim ze nech to nerobi... ale neni to vyslovene trieskanie silno hlavou o stenu/zem ale je to naschval.

autor
17. jan 2020

@lindusss2016 Dakujem.

Strana
z2