Ako zvládnuť dieťa pripútané len na matku?
Ahojte maminy. Chcem sa len trochu vypísať . Krpec chodí do školky a len somnou a chce chodiť len somnou. Chodí tam len doobeda lebo si nemôže zvyknúť. Poobede čas trávi väčšinou somnou . Manžel ten aj keď je doma ten sa nejak k tomu nemá . Ani sa mu nechce s nami niekam von . Není to dobre už pre mňa občas som totálne unavená ale malému je dobre . Teda čo chcem tým napísať ani sama neviem či sa sťažujem alebo som rada že máme taky vzťah s krpcom. Možno som to prehnala starostlivostou ? Málokedy bola starká ..moja mama .Myslíte že je to také obdobie 3-4 r. A potom bude zas inak ? Ja vto verím len som unavená . A to nechodím poriadne do roboty iba občas. .ale toto unavuje asi viac
Určite si to neprehnala so starostlivosťou a deti majú aj "separačnú úzkosť," keď začnú byť bez mamy (napr. v škôlke). Pomôcť môže ubezpečenie, že preňho vždy prídeš a nenecháš ho tam.
Čo ti vlastne prekáža? Chýba ti čas bez dieťaťa alebo ti vadí absencia vzťahu medzi otcom a dieťaťom?
problémom je manžel - otec, ktorý sa nestará. Tam hľadaj chybu a nie že si to prehnala, alebo že starká nepomáha. Dieťa sa chová úplne normálne, veď s kým iným má byť?
Musia byť aj sami dvaja. Nie s tebou ale vyslovene sami, čiže dieta nebude mať na výber medzi rodičmi a musí sa vedieť spoľahnúť na otca v hocijakej chvíli. Trénujte to. Mužovi to akože nevadí??
určite začať normálne fungovať , dieťa dať aj otcovi ,ísť niekam za kamarátkami , žiť aj svoj život, takitsto normálne do práce a dieťa na celý deň do škôlky

Najvyšší čas začať budovať vzťah otec - dieťa. Nechávaš ich aj samých?