icon

Ako zvládnuť dieťa pripútané len na matku?

24. jan 2025

Ahojte maminy. Chcem sa len trochu vypísať . Krpec chodí do školky a len somnou a chce chodiť len somnou. Chodí tam len doobeda lebo si nemôže zvyknúť. Poobede čas trávi väčšinou somnou . Manžel ten aj keď je doma ten sa nejak k tomu nemá . Ani sa mu nechce s nami niekam von . Není to dobre už pre mňa občas som totálne unavená ale malému je dobre . Teda čo chcem tým napísať ani sama neviem či sa sťažujem alebo som rada že máme taky vzťah s krpcom. Možno som to prehnala starostlivostou ? Málokedy bola starká ..moja mama .Myslíte že je to také obdobie 3-4 r. A potom bude zas inak ? Ja vto verím len som unavená . A to nechodím poriadne do roboty iba občas. .ale toto unavuje asi viac

thereisabear
24. jan 2025

Najvyšší čas začať budovať vzťah otec - dieťa. Nechávaš ich aj samých?

tanyan
24. jan 2025

Určite si to neprehnala so starostlivosťou a deti majú aj "separačnú úzkosť," keď začnú byť bez mamy (napr. v škôlke). Pomôcť môže ubezpečenie, že preňho vždy prídeš a nenecháš ho tam.
Čo ti vlastne prekáža? Chýba ti čas bez dieťaťa alebo ti vadí absencia vzťahu medzi otcom a dieťaťom?

martul
24. jan 2025

problémom je manžel - otec, ktorý sa nestará. Tam hľadaj chybu a nie že si to prehnala, alebo že starká nepomáha. Dieťa sa chová úplne normálne, veď s kým iným má byť?

pribinak
24. jan 2025

Jednoduchá rada: začni zapájať otca do starostlivosti

jaskolka
24. jan 2025

Zapoj otca,a ak budu mať záujem,tak aj babky.

januska12323
24. jan 2025

Ako sa má dieťa tešiť na otca keď sa mu vôbec nevenuje?

adeladulova
24. jan 2025

Musia byť aj sami dvaja. Nie s tebou ale vyslovene sami, čiže dieta nebude mať na výber medzi rodičmi a musí sa vedieť spoľahnúť na otca v hocijakej chvíli. Trénujte to. Mužovi to akože nevadí??

renesance80
24. jan 2025

určite začať normálne fungovať , dieťa dať aj otcovi ,ísť niekam za kamarátkami , žiť aj svoj život, takitsto normálne do práce a dieťa na celý deň do škôlky