Aký má denný režim vaše 6 mesačné dieťatko?
Aky mate denny rezim s 6 mesacnym babatkom?
A ako casto spinkate???
v polroku moja mala nemala prakticky ziadny extra rezim, zeby v nejakom presnom case chodila spavat a tak...ja to nechavam na nej. Ale spavala mi vtedy 3krat denne, v noci sa budila neskutocnevelakrat, lebo jej sli zuby. Ale co si pamatam, tak spavala tie denne spanky tak po hodinke, hodinke a pol najviac
V 6 mesiacoch este spaval 3-krat, asi 3/4 hodinu alebo hodinu a v noci tiez hore kazdu chvilu - aj 5x. Od 7-8 mesiaca zacal spavat uz len 2-krat, jeden spanok 2 hodinky a druhy cca hodinka a v noci sa budi chvalabohu uz len raz.
Môj malý v 6.mesiacoch mi cez deň spaval častejšie 2 hodinky hore a 40 minút spal .tak to slo do vecera do 20:00 a spal celú noc(nemal ešte zuby) 🙂. Teraz ma 8 mesiacov doobeda spi 1x asi hodku a poobede 2x po hodke,ale nie je to pravidelne
ahoj malá v 6m spávala 2 hodiny denne po 3-4hodinách, niekedy 3x denne po 1-2hodinách, a skoro celú noc
moja dcerka v tomto veku nemala vobec pevny rezim, drzala som sa len toho,ze vydrzala byt hore max. 2 hodiny...niekedy spavala cez den 3x,niekedy 4x, v noci 3-4 krat hore.
moja ma zajtra polroka, spi 3x do dna, 2x po 30 minut a raz v kociku hodinku-hodku a pol (ale posledne dni sa zobudi po 30-40 minutach a uz nespi, dufam, ze to prejde...). Papa v rovnakych casoch, vecer uz o pol osmej spinka v podstate az do rana 🙂
Moja spi 2krat denne po 1,5 hod.ak spi v kočíku,tak len 30 min a potom potrebuje spať 3krat.vecer o ôsmej v posteli,ale noci hrôza.kazdu hodinu hore a na cicik.bezne 8-10krat.verim,že to čoskoro prejde

už mam väščie deti, ale ako pol ročné spávali doobeda aj poobede.. nie veľa, ale dva krát. a večer kúpeľ a o 7.30 v postielke..