Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Kúpim rozprávku Červená čiapočka. Prosím IP.
Dobrý deň, aj ja mám zaujem, máme len o kozliatkach, poprosim kto ešte nejaké má a za čo ich predá ;) dakujem
Kúpim akúkoľvek krome 12 mesiacikoch tu mame, dekuj Jen original
@andrysekp77 mam snehovu kralovnu ak by ste mali zaujem napiste mi spravu dakujem
@aduska36 ahoj, ešte máš rozprávku dlhý široký bystrozraky? Chcela by som do škôlky. Dakujem
mamicky, nemate niektora este Snehovu kralovnu? nasa sa pokazila (furt si ju dcerka pustala). kupim. Napiste mi prosim. dakujem.
Dievcata, mam dvakrat O siedmich kozliatkach (jedno otvorene, ale nepouzivane) a jedno Snehova kralovna, ak mate zaujem 😉
Ahojte, mame CD Zvieratka a lupeznici, original, zabalene..... radi by sme vymenili za Kocura v cizmach, nema nikto? Dakujem 🙂
@senselinka Mam zaujem o tu Snehovu Kralovnu. Pisem Vam SS.
@chrenik ok
@senselinka mam zajem o kuzlatkach
Mám novú, nerozbalenu snehovú kráľovnú ak by mal niekto záujem.
@andrysekp77 napiste mi adresu do IP, zajtra to pojdem poslat naraz
@mooonika1975 ahoj, bohužiaľ nie.
Aj ja má snehovú kráľovnú. Nerozbalenu. Darujem
@bucherka prosim pokud jeste mate tak snehovú kráľovnú, dekuji
@senselinka dekujiii psala jsem vam ip zpravu
@andrysekp77 napíšte mi ip prosím vas

Ahojte baby, všimla som si tému. My máme doma dve nové zabalené, u nás sa to akosi nevyužíva. Mám Snehovú kráľovnú z min. roka, a tohoročné Kozliatka. Kúpim alebo vymením za niečo, čo sa mi zíde (napr. vlhčené utierky sensitive pre malých a pod...) Kľudne napíšte IP.