Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@smolkin ja mam na predaj istotne CD Snehova kralovna, O dvanastich mesiacikoch, O siedmych kozliatkach (vsetky nove, nerozbalene) a mozno este aj nejake ine (to budem musiet pozriet), ak by si mala zaujem. Zajtra vsak ideme prec, budem to moct pozriet teda az vecer alebo vo stvrtok.
aj ja mam zaujem o rozpravky z lidla, starsie ak ma niekto na predaj.
@stefanyj Dobrý večer !
Mám záujem o všetky, ktoré ponúknete, okrem 7 kozliatok, tie mám a práve tie ma inšpirovali k zakúpeniu ďalších, pretože som učiteľka na ZŠ a podľa nej som nacvičila program svojich prváčikov ku Dňu matiek. Vopred Vám ďakujem, počkám, kontaktovať ma môžete aj na mail smolkin@post.sk, alebo t.č.: 0905910612
Ahojte, prosím Vás, viem, že je to dávno, ale nemá niekto náhodou ešte na predaj tieto rozprávky z Lidla! Počuli sme Janka Hraška a veeeľmi sa nám páčil! ;)
@renkita zdraim,su este volne?
@miroslavap uz ich nemam
Mamicky, nemate niektora nahodou Janka Hraska? nas sa uz opocuval ☹ a zhanam ho. Dakujem.
audio, krasne slovenske rozpravky najdete aj na www.veselerozpravky.sk Nase baby ich miluju pocuvat...az do omrzenia 😉
😉
Ahojte. Mam zaujem o kupu audiorozpravky lidl Janko Hrasko a k nej tie pesnicky. Ak nemate original,kupim aj napalene 😉 dakujem
Dobrý deň.Mám záujem o kúpu CD rozprávok z Lidla Kocúr v čižmách a Soľ nad zlato.
Ďakujem🙂
Tak už potrebujem iba Kocúr v čižmách🙂
@naniia dobry den uz to asi nie je aktualne vsak? 🙂
Dobrý deň.Dnes mi má jedna predávajúca poslať kocúra v čižmách,som veľmi rada,že sme zohnali celú zbierku.Malý tieto CD-čka vééééľmi rád počúva.🙂
@severzik27 Dobry den este mam posledne cd o 12tich mesiacikoch, ak mate zaujem napiste mi do ip.

Mám záujem o kúpu CD rozprávok z Lidla