Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@tinkaspinka Nie, obe su predane
@tinkaspinka nie už nemám
Dobry den ma niekto nejake zo starej kolekcie?kocur v cizmach,tri prasiatka,snehova kralovna alebo kludne aj ine. Mozem poskytnut bud na vymenu alebo predaj zvieratka a zbojnici
Mám Ako išlo vajce na vandrovku. Už je rozbalene 1x pustené ale veľmi nás nebavilo. Predám alebo vymením zo starších cd (z vlaňajška mám všetky).
@durikovajana prosim kupim 🙂 ak su volne 🙂 dakujem
kupim akekolvek, okrem snehovej kralovnej, 12 ms a kozliatka.
Prosim tri prasiatka sa nenajdu..?🤔..nase preskakuje 🙁
@majtika89
Napíšem vám správu s informáciami.
ja sa len nestiham cudovat ako sa tu rozmahaju ksefty s cd-ckami, ktore sa predavaju po 1 (!!!) eure... to fakt Vam stoji ten zarobok 1,5 eura naviac za to? by ma zaujimalo, co take si za to kto kupi.... fakt smiesne 😖
Kúpim ktorékoľvek cd, najlepšie všetky 😉
@booozie dobry den mohla bt som poprosiť napalit neboj sa, červenú ciapocku,a dlhy široký a bystrozraky dakujem🙂 nasla. Som cez googleak by to bolo aktuálne
@naniia mam zaujem o dlhý široký a bystrozraky dakujem
Kúpim Nebojsa, Červená čiapočka, Dlhý, široký a bystrozraký, Soľ nad zlato, Červená čiapočka.
Ponuky prosím do IP, ďakujem
Kúpim Kocúr v čižmách, Perníková chalúpka
Ponuky prosím do IP, ďakujem
Vymenim za starsie cd.mam.zabalené.o 12mesiac. Snehova kráľovná a kozliatka ..Ďakujem.

Má niekto v ponuke rozprávky z Lidla z minulých rokov? Ďakujem Jana