Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@baklik stulrajterova nechodí stále na net, rieši aj iné veci a rozhodla som sa darovať tie cd detičkám do škôlky 🙂 pekné sviatky.
@stulrajterova to je od vas pekne, nabuduce by ste mohli aspon dat vediet 😉
ahojte mam na predaj pernikovu chalupku,cervenu ciapocku,sol nad zlato,dlhy siroky a bystrozraky, zvieratka a lupeznici.Predam najradsej spolu.2,50 za ks
Dobry vecer, nie su zabalene
Dobrý večer. Rada kúpim:
Červenú čiapočku,
Dlhý, Široký a Bystrozraký,
Zvieratká a lúpežníci,
Neboj sa.
@nela01 mam záujem o perníkovu Chalupku, červenú čiapocku, dlhý široký bystrozraky a zvieratká a lupeznici
@nela01 dobry vecer 🙂 mala by som zaujem o CD 🙂 zobrala by som vsetky 🙂
ponukam rozpravku Janko hrasko, akurat deti dali dole foliu, ale nebolo vyberane...
Máme nerozbalenú rozprávku O siedmich kozliatkach.
Mam zaujem o rozpravku Ako islo vajce na Vandrovku.dakujem
este mam Snehovu kralovnu nerozbalenu 🙂
tak aj O 12 mesiacikoch volne - nerozbalene
@terqa dobrý deň.prosim za kolko predavate?
@lubinka444 ahoj,uz su vsetky rezervovane
Ahojte ma tu este niekto tieto rozpravky ??? Kupim co najviac ks spolu dakujem
ahojte mam na predaj 4cd rozpravok na pocuvanie z noveho casu cena 5,95e uz aj s obycajnym postovnym,len vsetky spolu,nazvy rozpravok - cervena ciapocka,o zivej vode,mala morska vila,skarede kacatko,sipkova ruzenka,sedem kozliatok a vlk,snehulienka,jez a zajac
Posuva niekto za symbolicku cenu Lidl rozpravky - vajce na vandrovke, mozu byt aj starsie, dakujem

@lubinka444 stulajterova neodpisuje na spravy...