icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

fachta
28. apr 2015

@booozie je to krásne keď posúvaš tú našu hostóriu ďalej 🙂

fuzinko
29. apr 2015

AJ JA SOM Mala doma všetky opus rozprávky. Viem väčšinu naspamäť. Pustam malému alw este je moc maly a je to pre nho zložité. Zatial ficime na medovikovom domceku kozickach a čiapočke.

fachta
29. apr 2015

veľmi pekné rozprávky boli aj tie s tučniakmi, neviem už presný názov, ale bolo to poučné, milé a moje neterky to vždy sledovali bez mihnutia oka 🙂)

barrynko
11. máj 2015

ahojte keby ste niekto mali nejaku rozpravku na predaj ozvite sa, rada kupim!🙂

zuzkaamiska
13. máj 2015

ahojky, nemate niekto na predaj Nebojsa alebo Zvieratka? stacilo by mi napalene...
ja mam kocura v cizmach, pernikovy domcek, cervena ciapocka, dlhy-siroky-bystrozraky, z novych janko hrasko a sol nad zlato.

barrynko
13. máj 2015

ahojky a tie co mas by si mi nevedal prosim napalit?ak ano za akých podmienok?
L.

nikakaj
16. máj 2015

😉

macko842
18. máj 2015

Ahojte. Nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by mi predala alebo napalila starsie rozpravky z lidla? Konkretne - Červená čiapočka, Perníková chalúpka, Kocúr v čižmách, Neboj sa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, Široký a Bystrozraký. Dakujem velmi pekne 🙂 🙂 😉

macko842
18. máj 2015

@zuzkaamiska dalo by sa dohodnut na napaleni rozpravok? 😉

barrynko
18. máj 2015

aj ja cakam na odpoved ale nejak sa nikto nehlasi☹

booozie
19. máj 2015

@macko842 dobrý deň, my máme tieto rozprávky,a mohla by som vám ich napáliť

barrynko
19. máj 2015

@booozie dakujemeeee
a ako sa vieme dohodnut prosim?

andrysekp77
20. máj 2015

ahojte, prosim nemate nekdo na prodej CD rozpravky z lidlu velmi rada koupim, dekuji velmi pekne

lenulik03
22. máj 2015

Pekný deň 🙂 Tiež by som rada doplnila rozprávky, ale akosi nestíham....Nemá niekto mp3 a mohol by poslať? Ak niekomu aj ja na mail ;) Mám: Nebojsa!, Soľ nad zlato, Červená čiapočka, Tri prasiatka, Janko Hraško.
ďakujem 🙂

lenulik03
22. máj 2015

@zuzkaamiska Ahoj, môžem ti poslať na mail Nebojsu.

zuzkaamiska
22. máj 2015

@lenulik03 diki.to som už zohnala.uz mi chýbajú len tie zvieratká.

19miri89
22. máj 2015

ahojte rada odkúpim rozprávky z Lidl tie predošlé čo boli

macko842
22. máj 2015

Nasla by sa dobra dusa, ktora by mi napalila alebo predala tieto rozpravky :Červená čiapočka, Perníková chalúpka, Zvieratká a lúpežníci. Dakujem

sandrittka
23. máj 2015

@lenulik03 a mne by si poslala na mail?

lenulik03
24. máj 2015

@sandrittka v pohode...ktoré a na aký mail? ;)

sandrittka
24. máj 2015

@lenulik03 ahoj mame len janka hraska takze ake mas posli, budem ti velmi vdacna.... moj mail sandra.strazovcova@gmail.com vopred dakujem

makoka
24. máj 2015

Ahojte, má niekto v mp3 rozprávky z Lidla: Červená čiapočka, Perníková chalúpka, Neboj sa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, Široký a Bystrozraký a mohol by poslať na mail? Ja môžem poslať Kocúra v čižmách, Janka Hraška, Tri prasiatka a Soľ nad zlato. Ďakujem veľmi pekne

andrysekp77
24. máj 2015

@lenulik03 dekuji mooooc

sandrittka
25. máj 2015

@makoka ahoj poslala by si mi na mail? Ja ti poslem co ja mam... hote vyssie je moj mail..

fuzinko
25. máj 2015

ahojte kocky, ja mam rozpravky, ale ako z toho urobim mp3?

lub89
26. máj 2015

Nemáte niekto na výmenu z lidla Janko hrasko ja mam soľ nad zlato zato..

sandrittka
26. máj 2015

@lub89 ahoj ja mam navyse janka hraska a nemame sol... vymenime?

naniia
26. máj 2015

Ahojte ja mam Janka hraska a zhanam Tri prasiatka, mate niekto na výmenu?? len originál dakujem 🙂

zuzik311
26. máj 2015

ahojte aj ja kúpim ak by ste mali tak IP

majakuca
27. máj 2015

@makoka Dobry den, mozem poprosit o zaslanie MP3 do mailu. majakuca85@gmail.com. Poprosila by som vsetky, ktore mate, ak je to mozne. Dakujem pekne